Slovenia & Friuli Trail

Ben jij op zoek naar de ideale combinatie van wandelplezier, magische landschappen en culinaire verwennerijen? Dan is de Slovenia & Friuli Trail een echte aanrader!
Bij een wandeling in de Alpen wordt al snel gedacht aan Oostenrijk, Zwitserland of Noord-Italië. Slovenië is vaak nog onbekend, terwijl juist door dit land een van de mooiste delen van de Alpe Adria Trail loopt. Deze grensoverschrijdende 9-daagse wandelreis leidt je door de sprookjesachtige landschappen van Slovenië en langs bijzondere bezienswaardigheden, zoals de romantische Virje waterval, de magische wereld van Narnia (Bovec-vallei) en de smaragdgroene Soča rivier. De tocht wordt afgesloten in het pittoreske Italiaanse stadje Cividale del Friuli, dat tevens op de UNESCO werelderfgoedlijst staat.
De verrassend hoge bergen van het Triglav Nationaal Park met adembenemende uitzichten, bijzondere valleien, pittoreske dorpjes en intens groene bossen maken dat Slovenië wellicht één van de mooist bewaarde geheimen van Europa is. Een onontdekt stukje Europa!

€ 695.00

Naar de winkel

Post Author: ifonhof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *