Les Terrasses de Marlyse

Ruime en vrijstaande villa op een gedeeltelijk omheind terrein van 1800 m2. Vanaf zowel het verwarmde privé zwembad als het overdekte terras aan de voorzijde van de villa heeft u een mooi uitzicht over Flayosc.
Vanaf het toegangshek en de oprit bereikt u via een brede, stenen trap het overdekte terras met (eet)tafel en zitje aan de voorzijde van de villa. Door de openslaande terrasdeuren heeft u vanaf het overdekte terras toegang tot zowel een van de slaapkamers op de begane grond als de eet- en woonkamer.
Vanuit de eetkamer komt u in een hal met van hieruit toegang tot de keuken, een gang met aan weerszijden drie slaapkamer, de badkamer en een apart toilet, en het (gedeeltelijk overdekte) terras aan de achterzijde van de villa. De eetkamer grenst direct aan de grote, lichte woonkamer. Het lager gelegen prive zwembad heeft een terras met diverse ligbedden en parasols, en is voorzien van een kind veilig toegangshek en een zwembadalarm.
De villa ligt aan een rustige weg in een woonwijk, net buiten het centrum van Flayosc. Het centrum van Flayosc ligt op ongeveer 10 minuten lopen of 5 minuten met de auto.

€ 1100.00

Naar de winkel

Post Author: ifonhof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *