Ga op vakantie met Lowa wandelschoenen

 

Ben je van plan om op vakantie te gaan om vervolgens een flink stuk te gaan wandelen? Schaf dan eerst een paar Lowa wandelschoenen aan. Deze schoenen zijn perfect geschikt voor lange wandelingen of backpack avonturen. De Lowa schoenen bieden steun, stabiliteit en zijn bovendien 100% waterdicht. Tenminste; als er een Gore-Tex membraan in is verwerkt. Wie gaat backpacken heeft naast goede Lowa wandelschoenen één ding zeker nodig, een goede rugzak oftewel een backpack! Hoe groot mag de rugzak zijn en hoeveel mag het wegen? Een goede leidraad is dat het gewicht van je backpack niet meer dan 20 tot 25 procent van je eigen lichaamsgewicht mag zijn. Meer zul je waarschijnlijk niet gemakkelijk kunnen tillen. Bovendien mag je in vliegtuigen vaak niet meer dan 23kg meenemen, dus dat is ook iets om rekening mee te houden bij het kopen van een backpack.

 

In veel verschillende gebieden kan een wandelvakantie gepland worden. Bij de meeste boekingskantoren zijn de reizen individueel, wat betekent dat u zelf uw reisgezelschap kiest, uw tempo bepaalt en uw dagen indeelt. Ondertussen hoeft u zich nergens druk over te maken: overnachtingen, ontbijt en diner in de heerlijkste hotels en restaurants, bagagevervoer (op trektochten) en routebeschrijvingen zijn voor u geregeld. Kortom: een wandelvakantie zoals deze bedoeld is. U bepaalt zelf uw dagindeling en tempo en reizen kunnen desgewenst naar uw wens worden aangepast.

 

Voor het wandelen zijn zoals gezegd goede Lowa wandelschoenen benodigd. Deze wandelschoenen zorgen ervoor dat u met veel plezier zowel korte als lange wandelingen kunt maken.

Post Author: ifonhof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *