Bijzondere rondreis Egypte

Zoek je een bijzondere rondreis door Egypte, maar wil je er niet lang voor in het vliegtuig hoeven zitten? In nog geen vijf uur vlieg je naar Egypte. Het land van de woestijn en legendes is dichterbij dan je denkt. Aangename temperaturen, mysterieuze bouwwerken en prachtige stranden. Je bent er met een rondreis Egypte even helemaal uit. De onderwaterwereld is sprookjesachtig mooi, maar ook boven de waterspiegel raak je niet uitgekeken.

Met de kids
Misschien wil je je kinderen een onvergetelijke vakantie geven, maar zie je het niet zitten naar de andere kant van de wereld te reizen. Lange vluchten met jongere kinderen kunnen een echte uitdaging zijn, maar gelukkig vind je ook dichtbij huis geweldige bestemmingen. Egypte is relatief dichtbij, maar voelt tegelijkertijd als een hele andere wereld. Zodra je het vliegtuig uitstapt knipper je van ongeloof met je ogen. Je kinderen denken in een sprookje van 1001-nacht te zijn gestapt. Een fata morgana in het echt.

Ontspannen in luxe

Kies je voor rondreizen door Egypte of ga je liever voor ongekende luxe? Welke manier van reizen je voorkeur ook heeft, je kunt geen foute keuze maken. Je laten verwennen in een luxe resort met zachte handdoeken en heerlijk eten is voor veel mensen de ultieme droomvakantie. Het aangename zeewater en de warme zonnestralen op je huid laten je ontspannen. Alle stress van thuis ben je al snel vergeten. Veel resorts hebben all-inclusive verzorging, zodat het je aan niks zal ontbreken. Eten en drinken zoveel je wil. Balansdagen moeten wachten tot thuis.

Rondreizen
Rondreizen door Egypte laat je kennismaken met de mooie plekken die dit land te bieden heeft. Ontzagwekkende bouwwerken en historische schatten doen je gegarandeerd naar adem happen. Zoals Luxor, dat aan de Nijl ligt. Hier kijk je echt je ogen uit. De piramides van Gizeh mag je tijdens een rondreis ook niet overslaan. Wist je dat in Egypte wel 80 piramides bewaard zijn gebleven? Een bezoek aan een van de vele tempels en moskeeën maakt je reis door Egypte compleet.

Duikbestemming
Egypte is de perfecte plek om te duiken. Zowel voor beginners als gevorderde duikers is het de uitgelezen droombestemming. Prachtige riffen en de mooiste vissen laten je optimaal genieten. Er worden veel cursussen aangeboden door professionele duikscholen, dus je duikvakantie begin je hier goed. Ook boven het water vind je veel moois. Er worden excursies georganiseerd voor ieder budget, want een vakantie in Egypte hoeft niet duur te zijn. Een boottocht met de zeewind door je haren, kan een vakantie nog fijner zijn?

Winkelen

Wat is een vakantie zonder souvenir voor thuis? Een koelkastmagneet, een beeldje of tenminste een ansichtkaart voor het thuisfront mag niet ontbreken. Grote steden zoals bijvoorbeeld de populaire vakantiebestemming Hurghada kennen luxe winkelcentra. Hier kun je shoppen zoveel je wilt. Wil je liever op een authentiekere manier souvenirs inslaan? Zoek dan de bazaar op. Op deze markten beleef je het echte Egypte zoals het er dagelijks aan toe gaat. De geluiden en geuren zijn betoverend, dit is echt een andere wereld.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *