Zuid-Afrika: Must-do 

Het is een langgekoesterde wens voor veel mensen, een vakantie naar Zuid-Afrika. Op safari en op zoek naar de big five, rijden over de savannes met de fonkelende zon op je gezicht en genieten van de adembenemende landschappen. Ben jij door alle verhalen over dit land nog niet overtuigd van een vakantie naar Zuid-Afrika? In dit artikel 5 redenen om direct je koffers te pakken en in te checken naar Zuid-Afrika.

De natuur

Inkoppertje, maar o-zo-waar… De natuur in Zuid-Afrika is onwaarschijnlijk mooi. Rennende zebra’s en giraffen voor een fantastische zonsondergang, eindeloze vergezichten over de canyons en natuurlijk de bekende wildparken. Zuid-Afrika biedt een landschap zoals je nog nooit hebt gezien. En met mooie is, het Zuid-Afrikaanse klimaat zorgt er met haar zachte winters en warme zomers voor dat het land vrijwel het hele jaar door te bereizen is.

Iiiin the jungle, the mighty jungle…

Oog in oog met de Big 5? Magische zonsondergangen met dravende giraffen op de achtergrond? Niets zo avontuurlijk als een safari in Zuid-Afrika. En daar leent Zuid-Afrika zich perfect voor. De vele wildparken, waaronder natuurlijk het wereldberoemde Krugerpark, zijn namelijk prima met je eigen huurauto te bezoeken. Hierdoor kun je op eigen tempo het prachtige wildlife van Zuid-Afrika aanschouwen en je vergapen aan het waanzinnige dierenrijk van Zuid-Afrika.

Lachend door Zuid-Afrika

De mensen in Zuid-Afrika staan bekend als vriendelijk en gastvrij. Veel Europeanen kozen in het verleden voor een leven in Zuid-Afrika en het land is erg westers en men heeft veel gewoontes die hetzelfde zijn als bij ons. Dit maakt het land een toegankelijk en prettig land om door te reizen.

Bye-Bye jetlag!

Gaat reizen voor jou gepaard met een vervelende jetlag? Dat is niet nodig! Met slechts één uur tijdverschil in de winter en geen tijdsverschil in de zomer zet je in slechts 10 uur vliegen voet aan dit fantastische land, zónder jetlag! Niks slapeloze nachten en gebroken dagen, maar van begin tot eind 100% genieten van onwaarschijnlijk mooi Zuid-Afrika!

Liefde gaat door de maag

Als er ergens een plek is waar ze eten verstaan, dan is het wel in Zuid-Afrika. De keuken is veelal gebaseerd op het koloniale verleden en daarom proef je zowel de Aziatische als Europeese invloeden terug in de hedendaagse keuken. Van perfect gegrild vlees tot heerlijke pasta’s en salades, de Zuid-Afrikanen kunnen koken! Sla tijdens een bezoekje zeker de bobotie, billtong en woerewors niet af!

Eén van de mooiste plekken om Zuid-Afrika te ontdekken is vanuit de luxe en prachtige huizen van Homes of Africa. Gelegen nabij Krugerpark en uitkijkend op de Blyde River Canyon bieden de luxe villa’s een perfecte uitvalsbasis voor avontuur en natuur én voldoende comfort om te genieten en ontspannen. Precies zoals een vakantie naar Zuid-Afrika moet zijn. Wil je kennismaken met deze adembenemende en unieke vakantiebestemming? Op de website van Homes of Africa vind je meer informatie over Zuid-Afrika en kun je alvast één van de prachtige vakantiehuizen in Zuid-Afrika vastleggen.Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.