Waarom naar Vietnam reizen?

Er zijn steeds meer Nederlanders en Europeanen die een bezoek brengen aan Vietnam. Het land is nog niet zo populair als Thailand of Indonesië, maar het toerisme neemt behoorlijk toe. Maar waarom eigenlijk? Wat maakt Vietnam zo bijzonder? In dit artikel vertellen we meer over een rondreis door Vietnam, hoe je dit het beste kunt regelen en waarom een bezoek aan Vietnam absoluut de moeite waard is. Lees snel verder en ontdek of Vietnam als vakantiebestemming iets voor jou is.

Rondreis door Vietnam

Zoals je op de wereldkaart kunt zien, is Vietnam geen klein land. In totaal zou je ongeveer 3.000 tot 4.000 kilometers moeten maken om van het noorden van het zuiden te reizen. De meeste mensen die naar Vietnam afreizen reizen van het noorden naar het zuiden of andersom. Dit kun je op verschillende manieren doen. Het makkelijkst is wanneer je de reis vanaf huis regelt. Zo wordt alles van te voren voor je geregeld en hoef je voor de rest nergens aan te denken. Maar niet iedereen zal deze manier van reizen kunnen waarderen, aangezien het ook de onvoorspelbaarheid en vrijheid tijdens het reizen wegneemt. Vietnam is over het algemeen veilig, dus je kunt hier alleen als vrouw of man rondreizen. Wel is het belangrijk dat je jouw spullen altijd goed in de gaten houdt.

Een bezoek aan Hoi An, Vietnam

Misschien wel een van de meest bijzondere plekjes in Vietnam is Hoi An. Het fijne aan deze plek is dat je hier alles kunt vinden wat je soms niet in de lokale plekjes kunt vinden zoals een lekkere bak koffie of een pizza. Het plaatsje ligt gelegen aan de kust in het centrum van Vietnam. Daarom verblijven veel mensen hier een aantal dagen om weer even bij te tanken. Je hebt hier heerlijke hotels in Hoi An, een strand en een ontzettend mooi centrum waar je veel winkeltjes, cafeetjes en restaurantjes hebt. Lees hier meer over wat te doen in Hoi An wanneer je maar 24 uur hebt.Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *