leuke bordspellen

5 leuke bordspellen om mee te nemen op vakantie

Als je op vakantie bent mogen leuke bordspellen natuurlijk niet ontbreken. Uit onderzoek is gebleken dat bordspellen, wandelen en films het meest in trek zijn bij families. Je kunt met bordspellen urenlang genieten en mag je niet missen tijdens je vakantie. Bordspellen zijn niet alleen tijdens warme zomermaanden ideaal maar ook tijdens herfst en winter.

Tip: kijk ook eens naar deze partyspellen voor nóg meer gezelligheid op jullie vakantiebestemming!

#1. Het klassieke spel Mens erger je niet

Wie kent het niet, Mens erger je niet. Voel je de spanning ook opborrelen tijdens een potje van dit spel? Zodra één van de spelers 3 pionnen heeft dan weet je dat het serieus wordt. Je kunt dit klassieke spel met heel de familie spelen en kijken wie het slim speelt. En doe daarna gewoon nog een rondje. Door het plezier van dit spel willen gezinsleden meerdere keren het spel opnieuw spelen en de strijd met elkaar aangaan. Garantie voor een leuke avond.

#2. Ander klassieker is 30 seconds

Een andere klassieker is het 30 seconds spel. Maak met elkaar teams en ga het gevecht met elkaar aan om zoveel mogelijk aantal woorden te raden binnen 30 seconden. Dit kunnen alledaagse woorden zijn, maar ook woord waar je nog niet van hebt gehoord. Ook dit spel staat garant voor een hele leuke avond. Speel je ook met kinderen schaf dan de familie editie aan. Ga je spellen kopen op KoningBordspel.nl? Dan vind je kom je ook meerdere edities van 30 Seconds tegen.

#3. Test je kennis met Trivial Pursuit

Met Trivial Pursuit kun je testen wie in de familie de meeste kennis in huis heeft. Dit bordspel is zeer leerzaam en speciaal voor families. Het hele gezin kan meespelen om zoveel vragen op de juiste manier te beantwoorden. Er zijn bij Trivial Pursuit maar liefst 2400 vragen beschikbaar dus saai gaat het nooit worden.

#4. Leuk, het Ganzenbord spel

Tijdens je reis mag ook het Ganzenbord spel niet ontbreken. Traditioneel en leuk voor jong en oud. Ieder vakje heeft zo z’n betekenis en zodra het spel begint is de vraag wie als eerste de finish bereikt.

#5. Je eigen huis op een onbewoond eiland met Expeditie Robinson

Neem met Expeditie Robinson het op tegen het andere team en kijk wie het overleeft op een onbewoond eiland. Je kunt het eiland ontdekken en je kunt materialen verzamelen. Dit spel is geschikt voor jong en oud.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *