5 voordelen van een luchtbed met ingebouwde pomp

Heb je al nagedacht over je vakantie? Lekker in de meivakantie een aantal dagen kamperen. En in de zomervakantie met je tent op pad en de ultieme vrijheid ervaren. 

Gelukkig hoef je je geen zorgen te maken over een goede nachtrust. Het is al lang niet meer nodig dat je helemaal stijf uit de tent gekropen komt omdat je luchtbed leeg is.

Tegenwoordig zijn er veel goede luchtbedden te koop. Ga je voor extra comfort en gemak dan is een luchtbed met ingebouwde pomp écht iets voor jou.

Misschien nog wel beter dan je matras thuis

Een luchtbed met ingebouwde pomp vind je vaak in de wat hogere luchtbedden. Met zo’n hoog luchtbed stap je net wat makkelijker uit je bed. Veel van onze klanten geven aan dat ze op het luchtbed veel beter slapen dan thuis op een matras.

Over thuis gesproken. Een luchtbed met ingebouwde pomp is ook heel handig als je slapers te logeren krijgt. Je hebt er geen omkijken naar. Terwijl je gezellig bij kletst, vult het luchtbed zichzelf met lucht. ’s Avonds kan je visite heerlijk wegdromen op het comfortabele bed.

Ga je buiten de zomervakantie kamperen of rondtrekken?
Kies dan voor een luchtbed met een extra isolerende laag of leg onder het luchtbed een zijl of mat. Dit voorkomt dat de koude ondergrond het lucht in jouw luchtbed koud maakt. Dat scheelt rillen!

5 voordelen van een luchtbed met ingebouwde pomp

Een ingebouwde elektrische pomp in je luchtbed heeft ten opzichte van de traditionele luchtbedden veel voordelen. We hebben ze voor je op een rijtje gezet. 

  • Gebruiksgemak
  • Geen extra pomp nodig
  • Snel gevuld met lucht en snel weer leeg
  • Compact
  • Perfect alternatief voor het matras

Gebruiksgemak

Vouw je luchtbed uit, steek de stekker in het stopcontact en je luchtbed vult zich als vanzelf met lucht. In de tussentijd kan je verder met het inrichten van je tent of andere slaapaccommodatie.

De ingebouwde elektrische pomp zorgt er ook voor dat je luchtbed snel opgepompt is. 

Geen extra pomp nodig

Je kent het wel. Je bent de auto aan het inpakken en je ziet dat er steeds meer spullen mee moeten. Als je kiest voor een luchtbed met ingebouwde pomp kan je in ieder geval de pomp thuis laten. En dat is fijn, scheelt ruimte en zoeken naar de pomp als je op je bestemming aangekomen bent.

Snel gevuld met lucht en snel weer leeg

In mum van tijd heeft de elektrische pomp zijn werk gedaan. Jouw luchtbed is snel gevuld met lucht en jij hebt er geen omkijken naar.

Tijd om de boel weer op te ruimen? De ingebouwde pomp zorgt er ook voor dat de lucht weer snel ‘ontsnapt’.

Compact

Ingevouwen is het luchtbed maar een klein pakketje in een handzame draagtas. Het bed neemt niet veel bagageruimte in beslag en thuis vind je altijd een geschikt plekje om het luchtbed op te bergen.

Perfect alternatief voor het matras

Vind je het fijn als je visite comfortabel bij je kan overnachten maar heb je of wil je  geen logeerbed neerzetten? Dan is het luchtbed met ingebouwde pomp een perfect alternatief voor het logeerbed. Jouw gasten staan de volgende dag met een zonnig humeur op, gegarandeerd!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.