De leukste campings voor kinderen

Als je met kids op vakantie wilt dan denk je natuurlijk meteen aan die grote vakantieparken vol zwempaleizen en speeltuinen en een activiteitenteam dat ze alle dagen druk bezig houdt. Maar er zijn ook andere manieren om met de kids te gaan kamperen en ze toch een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Zou jij ook niet willen ravotten in de natuur, een hele week dieren verzorgen of back to basic gaan met de luxe van thuis?

Glamping

Glamping dat is kamperen maar met net dat beetje extra luxe. In een glamping lodge heb je alles tot je beschikking, van badkamer tot heuse keuken. Met de afwas of een rol WC-papier naar het sanitairgebouw is er voor jullie niet meer bij en dat is wel zo handig met jongen kinderen. Een glamping lodge heeft een eigen veranda, zodat je heerlijk geniet van het buitengevoel en de gezellige campingsfeer: maak een praatje met je nieuwe buren en laat de kids op het veldje spelen met hun vriendjes. Wist je dat glamping in Overijssel ook mogelijk is? De luxe en de mooie natuur van de provincie is een ideale combinatie.

Vakantie met paard

Op de camping je eigen paard naast je tent? Of een verzorgpony in de stal net om de hoek? Zijn de kinderen helemaal gek van dieren dan is een vakantie met paard natuurlijk de ultieme kampeervakantie. Elke dag heerlijk je eigen pony borstelen, zijn manen mooi vlechten en als je het durft zelf op stap door het bos. Doe mee met leuke pony activiteiten en ontdek wat pony’s het liefst eten, hoe je ze het beste borstelt en dresseert in de rijbak.

Camping met hond

Samen met jullie trouwe viervoeter eindeloze wandelingen maken door de bossen, heidevelden of zandverstuivingen, het beste vriendje van de kinderen moet natuurlijk ook mee kunnen op vakantie. Een echte hondvriendelijke camping heeft daar dan ook alle voorzieningen voor: hondenbungalows met manden en drinkbakken, een hondendouche voor na het spelen in het zand en een hondencentrum waar je workshops en trainingen kunt volgen. Je hond liever niet aan de lijn bij de caravan? Huur dan een omheining voor rond je plek zodat de kinderen lekker zonder zorgen met hun huisdier kunnen dollen. Als je veel met dieren hebt is Camping Ommerland een perfecte locatie om te bezoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *