high beer

High Beer bij Fletcher

Lekker met vrienden of familie genieten van de heerlijke bieren? Doe dan eens High Beer bij Fletcher! Een tafel vol speciaalbieren en lekkere borrelhapjes, wie wil dat nu niet? Bij Fletcher geniet je lekker én voordelig van warme en koude snacks. Er is altijd wel een locatie bij jou in de buurt, of je nu een hotelovernachting hebt of een dag erop uit gaat. 

Wat is een High Beer

Een High Beer kan gezien worden als de alcoholische versie van de High Tea. De thee wordt vervangen door heerlijke speciaalbiertjes. Passend bij die biertjes krijg je koude en warme snacks. Hierbij kun je denken aan bitterballen, nacho’s,  charcuterie, kaas en olijven. Een High Beer is dus eigenlijk een luxe manier van borrelen. Het is niet alleen superlekker, het is ook nog eens gezellig en een leuke ervaring. Dus heb je wat te vieren, een vrijdagmiddagborrel of wil je een gezellige avond met vrienden, plan dan eens een High Beer in! 

Fletcher locaties

Bij Fletcher geniet je lekker en voordelig van een High Beer voor een klein prijsje. Je krijgt drie heerlijke speciaalbieren en een rijkgevulde borrelplank met warme en koude snacks. Het voordeel van een Fletcher locatie is dat er altijd wel iets in de omgeving te doen is. Of het nu heerlijk wandelen in de natuur of een actieve activiteit is. Een Fletcher High Beer doe je natuurlijk graag met anderen. Daarom kan je een Fletcher High Beer voucher kopen voor twee personen. Zo geniet je samen van de lekkerste bieren en hapjes. Bij de borrelplank kan je denken aan Old Amsterdam tot Aziatische lekkernijen en van oer-Hollandse bitterballen tot Italiaanse rauwe ham. 

High Beer cadeau doen

Heb je geen idee wat je cadeau moet doen aan je beste vriend, vader of misschien wel opa? Geef een High Beer cadeaubon.  Zo geniet je samen en maken jullie fantastische herinneringen. De ontvanger heeft de keuze uit geselecteerde locaties in Nederland, keuze uit verschillende restaurant en bars. Je laat iemand genieten van diverse speciaal bieren met bijpassende snacks. Dus wil je een onvergetelijk ervaring geven? Ga er samen op uit!

90 Fletcher locaties

Vind je het lastig om een keuze te maken uit één van de locaties of wil je lekker een weekendje weg combineren met een High Beer? Bij Fletcher heb je maar liefst keuze uit 90 super leuke restaurants. Of je nu besluit een dag te gaan mountainbiken, wandelen, cultuur snuiven of de geschiedenis van steden ontdekken, er is altijd wel een Fletcher High Beer voor jou in de buurt. 

High beer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *