Tips voor als jij lekker de zon in gaat!

Eindelijk kun je genieten van dit heerlijke zonnetje! De koude maanden zijn voorbij en het weer is om te genieten. Lekker een dagje naar het strand. Of misschien zonnen bij het meer. Er zijn genoeg buiten activiteiten die jij kunt gaan doen. Dus er is genoeg plezier te beleven! Maar let je wel op? Want teveel zon kan ook gevaarlijk zijn. Hieronder zijn tips hoe jij optimaal kan genieten van de zon.

Smeer je goed in

Duh! Je moet je goed insmeren anders verbrand je en dan is het over met de pret! Zorg altijd dat je een hoge factor bij je hebt. En smeer om het uur je goed in. Let er ook op dat als je van plan bent om te gaan zwemmen dat je waterbestendige zonnebrand hebt. 

Drink water

Door de zon raakt je lichaam sneller uitgedroogd. Voorkom een zonnesteek door genoeg water te drinken. Want door de hitte verlies je meer vocht dan normaal. Dus veel water drinken is belangrijk. 

Ga zwemmen

Je lichaam kan zich lekker ontspannen en afkoelen in het koude water. Ga lekker zwemmen alleen of met vrienden. Het leven kan zo leuk zijn door lekker eenvoudig een plonsje te maken in het verfrissende water. Wil jij meer van dit soort tips lezen? Op inspiratie123.nl kan jij veel inspiratie op doen! 

Haal een ijsje

Ga snel op zoek naar een italiaanse ijsje salon! Want ja wat is er nou lekkerder dan ijs als het zonnetje schijnt? Precies.. helemaal niks! 

Ga op het terras zitten

Houd jij meer van luxe? Ga dan lekker op een terrasje zitten en bestel een lekker koud drankje. Misschien lekker veilig onder een parasol in de schaduw. 

Draag dunne kleding

Dunne kleding beschermt je van de zon. Ook wil je niet met een bezweet lichaam lopen en dan kan dunnere kleding je bij helpen. Dunne kleding is namelijk iets meer verkoelend.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *