Vakantie Azoren

Vakantie Azoren

Een vakantie Azoren biedt je tal van mogelijkheden. De groene eilanden midden in de Atlantische Oceaan biedt een bijzondere natuurschoon. Laat je verbijsteren door unieke natuurwonderen zoals vulkanen, natuurlijke watervallen, mooie uitzichten. Ontdek indrukwekkende meren.Ontdek historische plaatsen zoals Ponta Delgada. Daarnaast staan de Azoren bekend als wandelparadijs. De Azoren hebben zestig officiële routes om te wandelen. Wandel langs idyllische meren Een droomreis naar de Azoren is een droombestemming voor actieve reizigers.

Lees meer over een vakantie op de Azoren op https://www.vakantie-azoren.nl/

8 eilanden – 8 droombestemmingen

De Portugese Eilanden bestaan uit 17 eilanden waarvan 8 onbewoonde eilanden en 9 bewoonde. De eilanden liggen op vele vulkanen. Om die reden hebben de eilanden een prachtige natuur. De unieke bezienswaardigheden en de heerlijke temperaturen maken de Azoren tot een ideale vakantiebestemming.

Sao Miguel – Het grootste Azoren eiland

Sao Miguel is het grootste eiland van de Azoren. Sao Miguel is het meest groene eiland. Vele rondreizen naar de Azoren beginnen vanaf dit groene eiland. Het mooie eiland heeft vele must see hierom is Sao Miguel een veel geboekte bestemming voor een rondreis naar de Azoren.

Bezienswaardigheden op Sao Miguel

  • Ponta Delgada; historische hoofdstad van de Azoren..
  • Lagoa Do Fogo uniek kratermeer. De perfecte plek voor een hiking/
  • Caldeira Velha: unieke warm water waterval waar je een duik wilt nemen.
  • Sete Cidade; de idyllische meren in Ponta Delgada.
  • Furnas; de stad boordevol warmwaterbronnen en geisers.

Een vakantie Azoren wordt steeds meer geboekt. En dat is niet gek omdat de Azoren zijn een droombestemming op slechts een kleine 5 uur reizen. Ondanks dat de Portugese eilandengroep is nog niet bekend bij het het grote publiek. Plan jij je volgende vakantietrip naar de prachtige Azoren?

Walvissen en dolfijnen bekijken

Een unieke excursie in de vakantie op de Azoren is walvissen bekijken.
De Azoren is de beste plek van Europa om walvissen bekijken. De beste kans hiervoor heb je op de De bekende eilanden Ponta Delgada, Sao Miguel Lajes op Pico of op Faial.

Vakantie Azoren

Soorten Azoren reizen

Kan u niet wachten tot een Vakantie Azoren? Voor welke type vakantie kiest u? Wilt u een heerlijke zonvakantie Of gaat u liever voor een relaxte Fly Drive Azoren Een vakantie Azoren kan op verschillende wijze. Boek een type reis naar de Azoren dat bij u past.

Rondreis

Een rondreis is de ultieme vorm voor een heerlijke trip. Je ziet diverse locaties. Om welke reden zou je op 1 locatie blijven wanneer er zoveel mooie en heerlijke locaties zijn om te bekijken. Kies voor rondreis.

Groepsrondreis

Gaat jouw voorkeur uit naar een georganiseerde rondreis? Kies een rondreis met reisgezelschap. De hele reis is al uitgestippeld en geregeld Geen vakantiestress over de reisprogramma. Alle verblijfplaatsen zijn georganiseerd. Net als de bezienswaardigheden en het transport. De groepsreizen zijn inclusief deskundige reisbegeleiding.

Wandelvakantie Azoren

De groene eilanden zijn een ultieme locatie voor wandelliefhebbers. Logisch, want het buitenleven is echt adembenemend. En zijn er ruim 60 net onderhouden routes genaamd Trails. Deze routes om te wandelen zijn uitgestippeld door de onvergetelijke en wonderbaarlijke natuur. De wandelroutes zijn geschikt voor verschillende niveaus. Of je nu veel de wandelschoenen aantrekt op de Adembenemende Archipel kan iedere avonturier prachtig wandelen.

Lees meer over een alle Azoren eilanden op: https://www.vakantie-azoren.nl/eilanden/

Indrukwekkende landschappen

Hike langs vulkanische landschappen watervallen. Bekijk meer over wandelen op de azoren, mooie wandelroutes en de mooiste wandelvakanties.

Veilige en adembenemende Trails – wandelroutes

Op de Azoren ontdek je ongeveer 60 Trials. Trails zijn officiële wandelroutes. Het is een netwerk van veilige routes om te wandelen. De wandelpaden zijn gemaakt door de overheid. De paden gaan langs alle trekpleister. De paden zijn er in verschillende zwaartes. Op deze manier is er voor elke wandelaar een geschikte route om te wandelen. Anders gezegd de Azoren zijn een mooi reisdoel voor een wandelvakantie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *