Voorbeelden van zomerse heren outfits voor op reis

Ik ga op reis en neem mee….. ook mannen vinden het soms lastig om te bedenken wat voor kleding ze mee moeten nemen op reis. Korte broeken, lange broeken, zwembroeken, shirts, tops, boxers en zonnebrillen. Hoeveel van elk moet er mee in de koffer? Hieronder enkele voorbeelden van zomerse outfits voor op reis.

Jeans, polo en shirts

Is het op je vakantiebestemming einde van de middag of begin van de avond een stuk koeler? Dan is een outfit met een jeans, polo en sneakers wel aan te raden. Zo zorg je ervoor dat je het ’s avonds niet koud hebt en dat je lekker buiten kunt lopen. Eventueel is deze outfit ook nog makkelijk te combineren met een zomerjas. In de Genti webshop zijn er volop jeans, shirts en polo’s verkrijgbaar. 

Korte broek, t-shirt en loafers

Is het een warme dag en wil je ’s avonds toch een beetje netjes in het restaurant verschijnen? Ga dan voor een outfit met een nette korte broek, t-shirt en loafers oftewel instappers. Zo zie je er naast casual ook nog netjes uit voor een avond uit of etentje.

Korte broek, polo en sneakers

Deze outfit bestaande uit een korte broek, polo en sneakers straalt zowel een casual als een nettere look uit door de polo die je draagt. Deze outfit is heerlijk als je een slenterdag gepland hebt, waarbij je een leuke stad gaat bekijken en lange stukken moet wandelen.

Chino, t-shirt en sneakers

Een chinobroek is een heerlijke broek als je een langere wandeling gaat maken en het niet koud wilt krijgen. Door deze te combineren met een T-shirt en comfortabel zittende sneakers kom jij de dag wel door op vakantie. 

Chino, overhemd en loafers

Voor een vakantiebestemming waarbij het ’s avonds afkoelt, maar je toch trendy en zakelijk voor de dag wilt komen, is een chino met een overhemd en loafers een prima combinatie. Nette heren overhemden zijn sowieso een absolute musthave voor in je koffer, zodat je zowel een korte- als een lange broek eenvoudig en makkelijk kunt combineren met een net overhemd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *