Voordelig vliegen vanaf Weeze Airport

Net over de grens bij het Limburgse Nieuw Bergen vind je de Duitse luchthaven Weeze Airport. Vanaf de Nederlandse grens naar de luchthaven in Weeze is slechts 10 minuutjes rijden.

Het is niet vreemd dat deze kleine luchthaven zo populair is bij ons. Vanaf hier vliegen is zeer voordelig, de terminal zelf is overzichtelijk en je vindt er geen enorme rijen zoals bij Schiphol. Ook een parkeerplaats is vaak dichtbij de vertrekhal én goed te betalen. Natuurlijk betaal je iets meer voor P1 (héél dichtbij) als je het vergelijkt met P3. Meer info over parkeren bij Airport Weeze vind je via deze link.

Diverse bestemmingen vanaf Weeze Airport

Als je vanaf Weeze Airport vliegt kan je kiezen uit zeer veel bestemmingen. Je kan kiezen voor ver weg (Turkijke). Ook een stad dichterbij is mogelijk, denk dan aan Berlijn, Munchen of Sylt. De laatste drie steden in Duitsland worden pas sinds kort aangeboden door de nog onbekende luchtvaart maatschappij Green Airlines.

De belangrijkste aanbieder op Airport Weeze is Ryanair, gevolgd door Corendon Airlines. Ryanair vliegt naar de echte zonvakantie bestemmingen zoals Malaga, Faro, Rhodos, Gran Canaria of Ibiza.

Corendon Airlines is een Turkse vliegtuigmaatschappij en vliegt natuurlijk op het Turkse Antalya. Maar Corendon pakt pas echt goed uit met vluchten naar Marokko.  In totaal vliegen ze naar zeven Marokkaanse bestemmingen: Agadir, Fez, Marrakech, Nador, Oujda, Rabat en Tanger.

Hotel in de buurt van Weeze Airport

Mocht je van iets verder weg komen, dan is een hotel in de buurt van Weeze Airport natuurlijk een goede optie. Je hoeft dan niet te haasten en bent lekker in de buurt van je volgende vlucht. Het Best Deal Airporthotel Weeze is een zeer goede aanrader. Verwacht geen overbodige luxe. Het hotel heeft wel alles wat je nodig hebt. Het meest belangrijke is dat Best Deal Airporthotel Weeze  slechts op 10 minuten lopen vanaf de airport ligt. Ideaal! Ook het parkeren bij dit hotel is gratis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *