Bed & breakfast voor roadtrippers

Bed & Breakfast perfect voor roadtrip

Zit jij voor aankomende zomer te denken aan een roadtrip door Europa met vrienden? Dan zijn bed & breakfasts je beste vriend! Ze zijn goedkoop, de kamers zijn vaak toch prima voor elkaar en de eigenaren zijn (bijna) altijd ontzettend gastvrij. Naast een voordelige overnachting leer je in bed & breakfasts vaak ook nog op een heel vrijblijvende manier andere reizigers kennen. Iedereen is goed gestemd en je vindt snel contact met anderen door de gemeenschappelijke (woon)kamers.

Je kunt geheel voorbereid op een roadtrip gaan en al je overnachtingen van te voren boeken op je uitgestippelde route, maar je kunt ook gokken op spontaniteit en hopen op het beste wat betreft vrije slaapplaatsen. Dit zijn twee uitersten en daarom zijn wij wel fan de middenweg. Van te voren kun je globaal je route uitstippelen binnen de tijd dat je reis bent. Om de zoveel dagen alvast een bed & breakfast boeken geeft zekerheid en als je niet te strak plant ook nog enige vorm van flexibiliteit. Het kan natuurlijk voorkomen dat jullie tijdens de reis op een plek belanden waar het zo gezellig is dat jullie er niet na twee dagen alweer weg willen. Als je dan op de hele route al boekingen hebt gedaan voor overnachtingen, is er weinig ruimte voor spontane acties tijdens jullie roadtrip. Het is dus afwegen wat jullie belangrijk vinden tijdens jullie reis! Je kunt een roadtrip ten slotte precies zo invullen als jullie zelf willen!

Bed & breakfast in Noord-Frankrijk

Voor een roadtrip door Europa is Frankrijk zeker een mooi land om een bezoek aan te brengen. In Frankrijk is veel te beleven en ontbijten is er al een feestje met lekkere croissants, chocoladebroodjes en stokbroden. Als je je roadtrip vanuit Nederland meteen zuidwaarts start richting Frankrijk, dan is bed & breakfast La Perle d’Anrosey in Noord-Frankrijk een mooie accommodatie voor een eerste overnachting. Wij raden het aan om in ieder geval de eerste overnachting al wel van tevoren te boeken. Als jullie toch een route uitstippelen dan heb je een mooi begindoel en je begint prettig met de zekerheid van een slaapplaats. De roadtrip begint dan in ieder geval met een lekker gevoel zonder stress!

Alles goed geregeld

Wil je de roadtrip goed afsluiten met een paar dagen of een weekend rust op één plek? Je kunt bij bed & breakfast La Perle d’Anrosey ook een Weekend in Noord-Frankrijk verblijven. Daarna ben je binnen 1 dag thuis, want deze B&B ligt 600 kilometer van Utrecht. Bij bed & breakfast La Perle d’Anrosey overnacht je in een mooi 19e eeuws landhuis in de natuur, alles is hier goed geregeld en je kunt helemaal tot rust komen Op een half uur van de Autoroute du Soleil maar mijlenver verwijderd van de hectiek van alledag.Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *