De leukste Europese regio’s voor een rondreis 

De leukste Europese regio’s voor een rondreis 

Ben je gek op het maken van een rondreis? Dat is goed voor te stellen. Een rondreis is avontuurlijk, een rondreis zorgt voor variatie en een rondreis is uniek. Je bepaalt bovendien volledig zélf welke rondreis je gaat maken.  

Voor een toffe rondreis kun je bijvoorbeeld naar de westkust van Amerika vliegen. Je kunt het echter ook dichter bij huis houden; in Europa zijn ook meerdere gave regio’s te vinden voor een onvergetelijke rondreis.  

Andalusië 

Eén van de fraaiste regio’s in Spanje is zonder twijfel Andalusië. Deze regio beschikt over gezellige en fraaie steden, zoals Sevilla. In de regio vind je echter ook prachtige landschappen en uitgestrekte zandstranden. Hoe je de rondreis in Andalusië in gaat vullen, is volledig aan jou. Met dank aan de diversiteit in deze regio kun je jouw rondreis in ieder geval lekker gevarieerd maken. 

Noorwegen 

Durf je de uitdaging wel aan te gaan? En ben je ook niet bang voor lage temperaturen en minder goed begaanbare wegen? Dan is een rondreis door Noorwegen een ware aanrader. Dit land is prachtig, de natuur is ongerept en de bezienswaardigheden zijn eindeloos. Bovendien kun je op meerdere manieren dit land doorkruisen. Mocht je met de auto een rondreis in Noorwegen gaan maken, moet je echt een goede auto huren. Zo is het noodzakelijk dat het een 4 x 4 auto betreft. 

Puglia 

In Italië vind je ook meerdere regio’s die geschikt zijn voor het maken van een rondreis. De regio Puglia is daar één van de beste voorbeelden van. Deze regio is prachtig, is behoorlijk divers en is relatief rustig. Grote kans dat je op bepaalde wegen weinig andere auto’s tegenkomt. In deze regio vind je bovendien tal van bezienswaardigheden; variërend van indrukwekkende natuurgebieden tot aan gezellige steden.  

Benelux 

Wil je het liefste niet al te ver reizen voor een rondreis? En zou je de rondreis graag met jouw eigen auto willen maken? Dan leent de gehele Benelux zich hier prima voor. In zowel Nederland als in België en Luxemburg kun je prachtige routes afleggen. Bijkomend voordeel: je kunt ook nog prachtige routes in Duitsland afleggen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *