Het populaire Andalusië

Andalusië is een regio in het zuiden van Spanje, de hoofdstad van de regio is Sevilla. Andalusië bestaat uit 8 provincies, die elk een eigen hoofdstad hebben: Malaga, Cadíz, Huelva, Jaén, Córdoba, Sevilla, Granada en Almería.

Het klimaat in Andalusië is top, in de zomer is het heerlijk met hoge tempraturen en in de winter is het zacht weer. Veel toeristen gaan op vakantie naar Andalusië, omdat er veel te doen is en het klimaat is heerlijk. Je kunt lekker zwemmen of op het strand liggen, bezienswaardigheden bekijken en heerlijk eten.

Er zijn ook hele mooie natuurgebieden voor iedereen om even een kijkje te nemen. Je kunt er echt van alles doen, zelfs snowboarden! Ook kun je tijdens het warme weer een frisse duik nemen. Andalusië heeft een hele mooie onderwaterwereld met allerlei zeedieren.

Wil je toch nog wat anders doen? Neem dan een kijkje in de pretparken. Het is bij gezinnen populair om naar een pretpark in Andalusië te gaan, een bekend pretpark is TIVOLI BENALMADENA. Dit is een pretpark geschikt voor jong en oud. Er zijn voor kinderen diverse voorstellingen en er zijn maar liefst 40 attracties om je niet te vervelen. Vaak vinden toeristen het zo leuk, dat ze het jaar erop een vakantiehuisje boeken.

Verschillende soorten accommodaties in Andalusië

In Andalusië zijn er verschillende verblijfsmogelijkheden, u kunt kiezen voor een hotel, caravan, tent, dorpshuis, vakantiehuis en nog veel meer. In Andalusië is een vakantiehuis zeer populair en er zijn er ook heel veel van. U kunt kiezen uit groot of klein, het is maar wat je zelf wilt.

Vaak kiezen jongeren een vakantiehuis dichtgelegen bij het nacht leven en maakt het hun niet uit hoe het huisje eruitziet. In tegenstelling tot ouderen willen zij meestal een huisje op een wat afgelegen plek, met veel natuur en bergen, om bijv. een boswandeling te maken of om in een parkje te zitten.

Dit kan, want Andalusië heeft overal vakantiehuizen. La Oveja Cuatro is een huis op een rustige plek met een hele mooie uitzicht en veel bergen. Hier kunt u mooie wandelingen maken, dit soort huizen zijn erg populair bij ouderen of toeristen die gewoon rustig willen genieten van het mooie Andalusië!

Lees meer over Andalusie op:Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *