Hier vind je de mooiste vakantiehuizen in Nederland

Soms valt het niet mee om een fijn luxe vakantieadres te vinden in eigen land. Je moet tientallen websites doorspitten op zoek naar dat ene bijzondere plekje. Je weet ook nog niet precies waar je op vakantie wilt, dus dat maakt het ook een stuk lastiger. Gelukkig zijn er een paar locaties in Nederland waar je sowieso een fijne luxe vakantie kunt boeken. Wat dacht je bijvoorbeeld op het platteland van Friesland? Dan kun je er ook een fijne vaarvakantie van maken. Of wat dacht je van de Waddeneilanden? Zo vaak ben je daar ook nog niet geweest. En het is er prachtig! Bekijk hier alle tips voor de mooiste vakantiehuizen.

Luxe vakantiehuizen in Friesland

Waarschijnlijk zal je niet gelijk aan Friesland denken bij een luxe vakantie in Nederland. Toch zijn er aardig wat luxe vakantiehuizen in Friesland. Van mooie watervilla’s tot wellness huisjes. Direct aan de Friese Meren kun je bijvoorbeeld een verblijf boeken in een huisje aan het water. Je hebt een eigen aanlegsteiger en je kunt ook je vishengel uitgooien als je dat wilt. Dicht bij het Sneekermeer zit ook een vakantiepark met watervilla’s. Daar kun je je eigen boot aanmeren voor je vakantiewoning. Ook kun je midden in de Friese weilanden een hotel cube huren waar je prachtig mooi uitzicht hebt op de natuur.

Luxe vakantiehuizen op de Wadden

Heb je weleens aan de Waddeneilanden gedacht voor je luxe vakantie? Hier vind je pas echte pareltjes! Op Ameland kun je een duinhuisje huren die geschikt is voor 2 tot 6 personen. Deze beschikken over een trendy inrichting en zijn van alle gemakken voorzien. Op Texel kun je een luxe villa huren die maar liefst 160m2 groot zijn. ‘s Avonds geniet je van de warmte van je eigen open haard. Ook kun je op Texel een design vakantiehuis huren met privé duinen om je heen en een eigen privé strandje. Wauw! Vanaf hier heb je een panoramisch uitzicht op de natuur van Texel. De woning is ontworpen door de beste architect van Nederland van 2013.

Luxe vakantiehuizen op de Veluwe

Liever een luxe vakantiehuis op de Veluwe? De Veluwe is een van de populairste vakantieregio’s van Nederland. Natuurliefhebbers komen er graag voor de rust. Op de Veluwe kun je een Wellness Lodge huren met privé sauna, sunshower en vrijstaand ligbad. Dat klinkt alleen al heel ontspannend, toch? Ook kun je een vakantiehuisje met hottub huren. Zie jij jezelf ‘s avonds al zitten in je eigen hottub, kijkend naar de sterren? Dat is sowieso een bijzondere ervaring! Ook kun je een boerderijlodge huren waar je knus bij je eigen open haard kunt zitten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *