Jongerenvakanties 2016

Jongerenvakanties zijn een ideale manier om een lang school of studiejaar af te sluiten. Een goede jongeren vakantie zorgt ervoor dat je als herboren terug komt, even alle stress achter je kunt laten en kunt gaan genieten van een tijdje uitrusten, uitgaan, genieten en even nergens aan denken. Hieronder vind je een overzicht van jongerenvakanties die je in de zomervakantie 2016 kunt boeken. Daarnaast hebben we nog een aantal tips voor je als je alleen een jongeren vakantie boekt.

Jongerenvakantie Kroatië

Als je toe bent aan gezelligheid, mooi weer, veel zon en lekker uitgaan is dit de ideale jongeren vakantie voor jou. Behalve uitgaan zijn veel activiteiten standaard inbegrepen bij de reissom. Zo leer je je groep ook goed kennen en hoef je niet je hele vakantie zelf te plannen. Activiteiten die we onder andere gaan doen zijn raften, klimmen, zeekajakken en snorkelen. Je verblijft op een camping direct aan het strand en aan een gezellige boulevard met barretjes en restaurantjes. Daarnaast verblijf je vlakbij de één na grootste stad van Kroatië, dus als je van uitgaan houdt zit je hier helemaal goed!

Jongeren-vakanties Frankrijk

Ben je iemand die meer van een actieve vakantie houdt? Die elke dag lekker bezig wil zijn en daarnaast wil genieten van heerlijk zwemmen, zonnen en de gezelligheid van een levendige Franse camping? Dan zijn de jongeren-vakanties Frankrijk zeker iets voor jou. Je hebt keus uit drie verschillende reisprogramma’s, elk met eigen activiteiten inbegrepen. De goedkoopste jongerenvakantie is Frankrijk Actief.

Dit is een ideale reis voor jongeren die nog niet eerder een actieve vakantie hebben gedaan en die kennis willen maken met allerlei avontuurlijke outdooractiviteiten zoals raften en canyoning.

Voor wie al eens een actieve vakantie gedaan heeft of voor wie van nature erg avontuurlijk ingesteld is zijn de Actief plus vakanties ontwikkeld. Hier doe je grotendeels vergelijkbare activiteiten als bij de gewone actieve vakantie Frankrijk, maar zijn alle activiteiten net een stapje intensiever. Zo raften we op een andere rivier die een stuk intenser is. Hetzelfde geldt voor de andere activiteiten. Voordeel van deze jongeren vakantie is dat je niet direct een expert hoeft te zijn omdat het niet gelijk allemaal heel extreem is.Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.