Spanje

Kamperen in Spanje, wie wil dat nou niet?

Spanje is al jaren één van de meest populaire bestemmingen onder Nederlandse vakantiegangers. Het is een land waar alles te beleven is wat een toerist zoekt. Prachtige eilanden om rond te trekken, prachtige steden voor een mooie stedentrip, vele kilometers kustlijn om lekker te ontspannen aan het strand of de meest gezellige campings. Welk type vakantie je ook zoekt, in Spanje kun je het naar alle waarschijnlijk wel vinden. Het is niet voor niets dat Spanje na Frankrijk het meest gekozen vakantieland is.

Veel toeristische plekken

Aan de westkust van Spanje vind je twee prachtige vakantieregio’s. De Costa Brava is het gedeelte rond Barcelona, en wat zuidelijker vind je de Costa Blanca. Beide regio’s kenmerken zich door hele gezellige badplaatsen die helemaal op het toerisme gericht zijn. In de grote en populaire steden als Barcelona en Valencia vind je veel hotels die gericht zijn op mensen die op citytrip gaan, de omliggende steden en dorpen zijn meer gericht op de zomerse vakantiegangers. In steden als Salou, Lloret de Mar, Alicante, Tarragona en Blanes kun je je gemakkelijk een hele zomer vermaken. Er zijn hier vele hotels, campings en vakantieparken te vinden in alle soorten en maten. Dus of je nu op zoek bent naar rust of drukte, een camping of een hotel, er is hier voldoende te vinden.

Kamperen op verschillende manieren

Kamperen is bovendien al jaren een zeer populaire vorm van vakantie vieren. Het grote voordeel aan kamperen is dat je dit op verschillende manieren kan doen. Ga je liever met je camper of caravan naar het zuiden dan is dat geen probleem. Veel vakantieparken en campings bieden staanplaatsen aan waar jij terecht kunt. Ga je liever voor wat meer gemak en wil je een kant en klaar vakantiehuis op een park? Geen probleem, de keuze is meer dan voldoende.Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *