Leuke groepsuitjes in de vakantie

Vakantie is voor de meeste mensen een periode om naar uit te kijken. Heerlijk ontspannen, nieuwe mensen ontmoeten of gewoon genieten van het weer. Uiteraard kan je de vakantieperiode in het buitenland doorbrengen of op de camping. Mocht je nog geen vaste plannen hebben voor je vakantie, dan kan je ook heerlijke dagtochten maken met de bus. Vooral als je op ziet tegen de drukte op de weg en de stress van het uitstippelen van de route, kan een busreis ideaal zijn. Je komt veilig en ontspannen aan op de plaats van bestemming.

Voordelen van een groepsreis per bus

Ten aanzien van de gangbare vervoersmiddelen, heeft het reizen per bus een aantal belangrijke voordelen. Je reist in ieder geval comfortabel onder leiding van een ervaren chauffeur, er zijn echter meer voordelen:

  • Op de plak van bestemming wordt je bijna altijd voor de deur afgezet. Met een personenwagen lukt dat niet altijd. Ook het reizen met de trein of het vliegtuig heeft diverse beperkingen op het gebied van comfort.
  • In vergelijking met de trein en het vliegtuig, is het reizen per bus een heel stuk goedkoper. Die besparing zorgt voor meer bestedingsruimte tijdens je dagje uit.
  • De bus brengt je naar bestemming die per trein minder eenvoudig bereikbaar zijn, zonder overstap!
  • Vaak zijn er veel goedkope reizen te boeken, bijvoorbeeld dagtrips of citytrips.


Zelf een groepsreis organiseren

Een busreis is ideaal voor een dagje uit. Zo kun je de populaire bestemmingen eenvoudig bezoeken met een busreis. Denk bijvoorbeeld aan een dagtocht naar de Efteling, de Keukenhof of breng een bezoek aan Amsterdam. Wil je zelf een busreis regelen, dan is het busbedrijf het eerste aanspreekpunt. Samen kun je alles tot in de puntjes regelen. Zo kan een groepsreis georganiseerd worden voor de hele buurt, of voor de leden van een vereniging. Een reis die je op die manier maakt is dan volledig af te stemmen op de wensen van de reizigers. Wil je bijvoorbeeld een extra stop maken, bijvoorbeeld om even te kunnen eten, dan is dit geen probleem. Ook het aanpassen van de route om bepaalde plekken ook te bezoeken kan gewoon georganiseerd worden. Speel je zelf met het idee om een groepsreis te organiseren, neem dan contact op met het vervoersbedrijf, zij zijn de echte reisspecialisten wat betreft touringcar verhuur.Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *