Op vakantie in een luxe vakantiehuis in Drenthe

Drenthe is een prachtig pareltje waar van alles te doen is: natuur, historie en ontspanning. Allemaal te vinden in het prachtige Drenthe.

Wat kun je doen in Drenthe?

Historie

Natuurlijk staat Drenthe bekend om zijn Hunebedden, oude grafkamers van hele grote stenen die door heel Drenthe nog te zien zijn. Nog meer historie is te vinden in het Drents Museum waar ze zelfs terug gaan naar de prehistorie. Of neem een kijkje in het indrukwekkende Kamp Westerbork.

Natuur

Liever de rust en schoonheid van de natuur op zoeken? Er zijn een aantal prachtige nationale parken in Drenthe zoals het Nationaal Park Drents Friese Wold en het Nationaal Park Dwingelderveld. Prachtige wandelpaden, fiets en ruiterroutes en zelfs een bijzondere Nachtwandelroute.

Dieren

Liever de dieren van nu bekijken in Wildlands Adventure Zoo in Emmen? De dieren hebben daar een heerlijke ruimte om zo natuurlijk mogelijk te leven, een echt ‘werelds’ avontuur zoals Wildlands het zelf noemt.

Racen

In Assen vind je natuurlijk TT Circuit Assen waar regelmatig allerlei leuke dingen te doen zijn en wie weet in de toekomst komt zelfs het gehele Formule 1 circus naar Assen.

Voor de kinderen

De kinderen zullen zich vast ook goed vermaken bij de Hunebdden, in de natuur of in het dierenpark. Maar kende je ook al Drouwenerzand? Een prachtig pretpark met betaaldbare prijzen: het al niet zo dure entree kaartje is ook nog eens inclusief eten en drinken!

Sauna

Lekker ontspannen kan natuurlijk ook in Drenthe! In Zuidwolde is er een heerlijke Wellnessboederij: Sauna Thermen Zuidwolde of wat dacht je van het kleinschalige Spabron Hesselerbrug in Oosterhesselen? Heerlijk wat tijd voor jezelf en even lekker ontspannen.

Luxe vakantiehuis in Drenthe

Wil je dit allemaal ontdekken vanuit heerlijke luxe? Kijk dan eens naar de huizen op Villapark de Hondsrug, ze hebben daar prachtige luxe vakantiehuizen! Het park ligt in het prachtige dorp Exloo in Drenthe, vlak boven Emmen.

Een infrarood sauna, douche met sunshower, netflix, Apple music en natuurlijk een prachtige bosrijke omgeving. Het hotel op het park heeft bovendien een uitgebreide Beauty & Wellness Center.

Wakker worden met alleen de vogeltjes in het bos op de achtergrond. Wat een rust en luxe.1 reactie

  1. Veel mensen onderschatten hoe mooi Drenthe is! De natuur is er prachtig en ik fiets er daarom graag. Ook deze zomer zijn mijn man en ik hier op vakantie geweest. Kan ik aanraden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *