Top 3 vakantiewoningen bij de Veluwe

Als je aan de Veluwe denkt dan denk je aan natuur, rust, ruimte, prachtige bossen, verschillende dieren en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Maar waar moet je nou verblijven? Wij hebben een top 3 gemaakt met de beste vakantieparken bij de Veluwe en wat deze vakantieparken aanbieden.

  1. Europarcs
  2. Landal Greenparks
  3. De berkenhorst

Europarcs

Europarcs heeft een park genaamd resort veluwemeer. Het vakantiepark is gelegen aan het veluwemeer en is dus omringd door heerlijk rustgevend water. Je kan zelfs met je eigen boot komen en hun bieden dan een eigen ligplaats in de jachthaven aan. Resort veluwemeer biedt verschillende watersporten en recreatie op het water denk hierbij aan kajak, sup, kano, waterfiets, windsurfen en zeilen. Voor de kinderen hebben ze een buitenzwembad, kinderanimatie en een activiteitenkalender zodat je altijd weet wat je kan doen op het park. Voor de vissers is het toegestaan om te vissen bij het veluwemeer. Als je wat bent vergeten bij de supermarkt voor het ontbijt is de ontbijtshop je redder in nood. Hier kan je verse croissantjes halen of je kan langs het restaurant Friends ‘n bites om daar heerlijk te eten.  

Landal Greenparks

Landal Greenparks heeft een vakantiepark in de buurt van de veluwe genaamd Landall Rabbit Hill. Landall Rabbit Hill ligt dicht bij Apeldoorn. Dit park is niet bij het water gelegen, maar is wel omringd door bomen en kan daardoor nog steeds de rust geven die je wilt. Het resort heeft een buitenzwembad, midgetgolfbaan, bowlingbaan en nog volop andere activiteiten. Landall Rabbit Hill is dicht gelegen bij de veluwe, als je zou willen kan je fietsend naar de veluwe.

De berkenhorst

De berkenhorst ligt in een bosrijke omgeving dichtbij Apeldoorn en de Veluwe. De berkenhorst heeft een subtropisch zwembad en een baby/peuter zwembad en is voorzien van een sauna, turks stoombad en bubbelbad. Het vakantiepark heeft ook een Airhockeytafel, Midgetgolf, tafeltennis en nog meer leuke activiteiten voor voldoende vermaak. De veluwe is erg dichtbij voor voldoende ontspanning.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *