Top 5 vakantieparken in nederland waar je zeker een zomer moet doorbrengen

1. EuroParcs Resort Markermeer

Bij EuroParcs Resort Markermeer kan je genieten in een prachtige chalet direct aan het water. Wakker worden met dat uitzicht wie wilt dat nou niet? Heerlijk genieten van het mooie landschap tijdens een wandeling of fietstocht is ook zeker een aanrader tijdens het verblijf in dit resort. Geniet van de verschillende faciliteiten van het vakantiepark zoals het binnen- en buitenzwembad en de sportmogelijkheden. De omgeving van het resort zal u laten verrassen door zijn schoonheid. Dit is zeker een van de mooiste plekjes van Nederland.

2. Vakantiepark Beekse Bergen

Een prachtig safari park waar je nu ook kan overnachten. Een plek die helemaal is omgeven door bos en water. De ideale locatie voor combinatie van plezier en rust. Je kan alle mooie dieren bekijken tijdens een safari maar ook lekker zwemmen in het overdekte junglebad. Voor de kleine aapjes onder ons is er ook nog een mogelijkheid om te spelen in het speelland van de Beekse Bergen.

3. Roompot Beach Resort

Een prachtig beach resort direct aan de Oosterschelde. De perfecte plaats om met het gezin even lekker uit te waaien, zwemmen of pootje te baden. Is dit niet sportief genoeg? Windsurfen en kitesurfen is iets wat je hier ook kunt leren bij de windsurfschool. De kinderen zullen zich ook kostelijk vermaken in het zwembad, de koos kids club of in de chillZone.

4. Bungalowpark Het Bosmeer

Een van de grootste pluspunten van dit bungalowpark is dat het op de rand van Drenthe, Friesland en Overijssel ligt. Op deze manier kan je alle provincies ontdekken zonder teveel te moeten verkassen. Er liggen ook 3 prachtige natuurgebieden in de omgeving. Deze onderstaande gebieden zijn perfect voor een heerlijke wandeling of fietstocht.

– Drents Friese Wold

– De Weerribben-Wiede

– Dwingelderveld

5. Landal Coldenhove

Dit vakantiepark is perfect voor kinderen. Ze kunnen volop ravotten in de mega speeltuin of het indoorspeelparadijs. Ze kunnen zelfs leren boogschieten en meedoen aan de leukste Fun & Entertainment-activiteiten. Het hele gezin kan genieten in het zwembad of tijdens golf. Als je dus opzoek bent naar een leuke actieve vakantie is dit vakantie park zeker een aanrader.Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *