Madeira

Vakantie Madeira

Ga je op reis naar het kleurrijke en Portugese Madeira? Goed plan! Het eiland is een heerlijke bestemming voor een onvergetelijke reis. Hecht je tijdens je reis veel waarde aan een zonnig eiland en een kleurrijke natuur? En wat dacht je van historische steden en vele natuurwonderen? Dan zit je tijdens een vakantie Madeira helemaal goed. Zie jij jezelf al lopen in de gezellige hoofdstad Funchal?

Bezienswaardigheden Funchal

De hoofdstad van het bloemeneiland Madeira is een gezellige stad aan zee vol met gemoedelijk stadsdelen en vele bezienswaardigheden. We zetten de mooiste bezienswaardigheden van Funchal voor je op een rij:

  • Botanische tuinen – Deze uniek tuinen zijn kenmerkend voor Madeira.
  • De bekende kabelbaan van Funchal. Deze topattractie wil je beleven tijdens jullie reis op Madeira. Ervaar schitterende uitzichten op hoogte.
  • Tevens staat Funchal bekend om de kleurrijke versmarkt. Op de overdekte versmarkt kan je terecht voor exotische vruchten, vers vlees en uiteraard bloemen.
  • Dolfijnen en walvissen spotten: een bijzondere activiteit in de vakantie op Madeira is dolfijnen en walvissen bekijken. Madeira is een van de beste plekken van Europa om walvissen en dolfijnen te bekijken. De meeste kans hiervoor heb je vanaf de zuidelijke hoofdstad Funchal.

Welk type vakantie naar Madeira kies jij?

Je kan op diverse manieren Madeira ontdekken. De ene vakantieganger houdt van een luxe en onbezorgde all-in vakantie of een ontspannen strandvakantie. Andere vakantiegangers houden meer van een minder rustige reis. Zoals een rondreis of wandelreis. Wat voor type vakantieganger je ook bent het mooie Madeira heeft voor elke toerist wat te bieden.

Een fly drive vakantie Madeira

Een fly drive vakantie op Madeira neemt de afgelopen jaren toe in populariteit bij reizigers. Logisch want je bepaalt je eigen bestemmingen. Waarom zou je op 1 locatie logeren wanneer je ook andere onvergetelijke bestemmingen kan ontdekken in je reis op Madeira.

Vakantie Madeira
Vakantie Madeira

Wandelen op bloemeneiland Madeira

Het mooie eiland Madeira is een paradijs voor wandelliefhebbers. Niet zo gek, want de natuur is werkelijk wonderschoon. De paden om te wandelen zijn geschikt voor meerdere niveaus. Als je nu regelmatig de schoenen aantrekt op het eiland Madeira kan iedere reiziger onbezorgd wandelen. Hike langs velden vol bloemen, siervolle watervallen, natuurlijke zwembaden en talrijke kleurrijke tuinen.

Rondreis Madeira

Een rondreis is de beste manier om alle bezienswaardigheden van het eiland Madeira te ontdekken. Om welke reden zou je op één bestemming zitten als er zoveel bijzondere en heerlijke locaties zijn om te bekijken. Geniet van rondreis Madeira.

Groepsrondreis Madeira

Gaat jouw voorkeur uit naar een georganiseerde rondreis? Kies dan voor een georganiseerde rondreis Madeira. Veel is al voorbereid en geregeld. Geen stress over de planning en alle verblijven zijn al voor je geboekt. Net als de excursies en het vervoer. De georganiseerde rondreizen zijn vaak inclusief Nederlands sprekende reisleiding, ideaal toch?

Botanische tuin Madeira

1 reactie


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *