Ibiza; Spanjes mooiste eiland!

‘Ga op reis naar Ibiza’ is het credo van ibizaMagazine.nl een online magazine over dit mooie Spaanse eiland. Op Ibiza is heel veel te beleven, zijn leuke activiteiten te ondernemen, is heel veel te zien en kan je heerlijk genieten van de prachtige natuur. Daarnaast is dit eiland perfect voor feestbeesten die tot in de late uurtjes willen feesten op de tunes van ’s werelds grootste DJ’s.

Begin de dag met een goed ontbijt

Voor ons begint een ideale dag Ibiza bij een goed ontbijt. Op het eiland zijn heel veel leuke ontbijt-restaurants maar onze favoriet zit in de haven van Ibiza; Marina Botafoch. Ga naar Passion, een heerlijk restaurant met allemaal healthy gerechten!

Ga relaxen op een strand

Ibiza heeft 54 stranden welke allemaal heerlijk zijn, maar voor de feestbeesten zijn toch een aantal stranden meer geschikt dan anderen. Waarschijnlijk huur je een auto op Ibiza, daarmee kan je alle stranden goed bereiken. Was je in eerste instantie niet van plan om een auto te huren, doe dat dan wel en kijk hier voor alle tips: https://ibizamagazine.nl/auto-huren-ibiza

Pak de auto en rij richting Playa d’en Bossa, één van Ibiza’s grootste stranden. We raden aan een bedje te serveren bij Nassau Beachclub; hier draaien vanaf begin van de middag diverse DJ’s!

Stappen bij Ushuaïa

Ben je klaar met het hangen op het strand en heb je genoeg gelunchte bij Nassau, maak je dan klaar om te gaan stappen bij Ushuaïa. Dit is één van de populairste clubs op het eiland, hier draaien dan ook vaak DJ’s zoals Martin Garrix, David Guetta en Armin van Buuren!

Ga de nacht door bij Pacha!

In Ibiza Stad, op 15 minuten rijden vanaf Ushuaïa is Pacha gelegen. Dit is Ibiza’s bekendste club en hier kan je tot ’s ochtends vroeg doorfeesten. Ook hier draaien wereldbekende DJ’s maar houdt wel rekening met entreeprijzen van ongeveer € 50,- tot € 70,- per persoon. Een biertje kost bij Pacha € 15,- en een mixdrankje € 20,-. Dit is overigens ook zo bij Ushuaïa, Heart en Amnesia!Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *