Ontdek Cala d’Or op Mallorca

Veel mensen die aan een vakantie op Mallorca denken die denken al snel aan een vakantie vol feesten. Dat hoeft echter niet. De meeste jongeren die naar Mallorca gaan die bezoeken de badplaatsen in het westen van het eiland. Er zijn echter nog veel meer gezellige relaxte badplaatsen te vinden, waaronder Cala d’Or. Cala d’Or is een bestemming die ontzettend populair is bij gezinnen en stelletjes. Op deze pagina is er meer te lezen over een vakantie naar Cala d’Or op Mallorca.

Wat te doen in Cala d’Or

Waar de badplaats Cala d’Or voornamelijk bekend om staat dat is het schitterende strand. De naam betekent namelijk ‘Gouden Baai’. In Cala d’Or zijn verschillende baaien te vinden genaamd Cala Serena, Cala Esmeralda en Cala Gran. Hoewel het verschillende baaien zijn hebben ze allemaal wat gemeen. Dat is dat ze beschikken over een mooi goudgeel strand en het kristalheldere water van de Middellandse Zee. Deze baaien zijn dan ook ontzettend geschikt om te snorkelen.

Daarnaast beschikt de badplaats over een mooi authentiek centrum. In dit centrum proef je de echte Spaanse sfeer met de mooie witte huisjes. In het centrum kom je verder veel leuke winkeltjes, restaurants en gezellige bars tegen. Een echt uitgaansleven kent het niet, maar er zijn voldoende plekken en locaties waar je gezellig een drankje kunt doen.

Nog een reden waarom een vakantie naar Cala d’Or een geschikte keuze is, is de omgeving van de badplaats. In de badplaats zelf zijn voldoende mogelijkheden voor het huren van een fiets. De infrastructuur op Mallorca is erg goed en de combinatie met de schitterende natuur maakt het een geschikte bestemming voor een fietsvakantie. Dichtbij Cala d’Or is het natuurpark Mondragó National Park te vinden. Dit park is bekend vanwege de mooie stranden en de diversiteit aan verschillende vogels die je er tegenkomt.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *