Top 5 redenen om naar Camping de Vijverhof te gaan

Ben jij van plan om te gaan kamperen? Wil je er even lekker tussenuit te gaan met je gezin? In dit artikel wordt informatie gegeven over Camping de Vijverhof, een van de leukste plekken om te kamperen. Camping de Vijverhof ligt bij het dorp Ommeren. Het betreft een mooie en schone camping met veel faciliteiten. Ommeren ligt in het hart van de Betuwe, waardoor je zowel mooie wandel- als fietstochten kunt maken. Hieronder staan de top 5 redenen om naar camping de Vijverhof te gaan. Recensies over Camping de Vijverhof kun je vinden op Zoover. 

1 De natuur rondom Camping de Vijverhof

Deze camping ligt midden in de natuur. De natuur is goed voor de mens. Het is meerdere malen aangetoond dat een natuurlijke leefomgeving bijdraagt aan het immuunsysteem. Hier zijn verschillende redenen voor. Als eerste is de lucht in een natuurlijke leefomgeving schoon, er rijden weinig motorvoertuigen en er staan geen fabrieken in de buurt. Naast de schone lucht, is men in de natuur ook eerder geneigd om te bewegen. Voldoende beweging is ontzettend belangrijk.

2 Verschillende accommodaties

Ga je met een gezelschap kamperen en kunnen jullie maar niet beslissen over de accommodatie? Wil de ene persoon overnachten in een tent en de ander in een caravan? Op Camping de Vijverhof is dat geen enkel probleem. Deze camping beschikt over tenten, caravans, luxe blokhutten en vakantiehuizen! Indien nodig, kunnen jullie met de hele familie in het vakantiehuis ‘het Achterhuis’ verblijven. Voor meer informatie en tarieven kun je op de site kijken, houdt er rekening mee dat de prijzen verschillen per periode. Je kunt al kamperen vanaf 15 euro p.p. per nacht!

3 Kindvriendelijk

Camping de Vijverhof hecht veel waarde aan kinderen. Dit maakt het een kindvriendelijke camping. Kinderen maken snel nieuwe vrienden door deel te nemen aan de verschillende activiteiten die op de camping georganiseerd worden. De camping beschikt over een royale binnenruimte voor spel- en thema-mogelijkheden. Deze binnenruimte wordt de Herberg genoemd. Hier zijn verschillende gezelschapsspelletjes te doen, zoals tafeltennis, poolen, tafelvoetballen en lezen. Kinderen worden hierdoor gestimuleerd contact met elkaar te maken. Dit draagt bij aan hun persoonlijke ontwikkeling. 

In het hoogseizoen organiseert het personeel leuke activiteiten. Je kunt hierbij denken aan workshops en thema avonden. Er is een speciaal animatieteam aanwezig tijdens het hoogseizoen. Het animatieteam verzorgt activiteiten, zoals knutselen, spelletjes spelen, zeskamp, voorleesochtenden of -avonden, pannenkoeken bakken en een spannende dropping. Vooral de laatstgenoemde activiteit wordt als erg spannend en leuk ervaren. Als kers op de taart zoekt Camping de Vijverhof ieder jaar naar een goed doel waar het hele seizoen voor wordt gespaard.  

4 De Betuwe

De Betuwe is een prachtige omgeving die bekend staat om zijn wandel- en fietsroutes. Daarnaast vind je in de Betuwe ook musea, dierentuinen, kinderboerderijen en speeltuinen. Wil je meer informatie over de prachtige omgeving? Dan kun je terecht in de Herberg op de camping. 

5 Diervriendelijk 

Omdat Camping de Vijverhof voor natuur en vrijheid staat, zijn dieren altijd welkom. Honden dienen echter wel aangelijnd te zijn en er wordt verzocht om de dieren buiten de camping uit te laten. 

Genoeg redenen om een een bezoek te plannen naar Camping de Vijverhof, boeken doe je eenvoudig op de website campingdevijverhof.nlGeef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.