Vakantie op de Spaanse eilanden

Naast het vasteland van Spanje met de bekende costa`s kan je natuurlijk ook uitstekend terecht op één van de Spaanse eilanden voor jouw droomvakantie.

Mallorca, Menorca en Ibiza lenen zich allemaal bij uitstek voor een heerlijke vakantie. De zonovergoten stranden en de azuurblauwe Middellandse zee zijn zeer geliefd bij vele Nederlanders. Daarnaast bieden de vele restaurants en terrassen voor eenieder wat wils.

Voor het nachtleven kan je het beste terecht op Mallorca of Ibiza. En dan springt Ibiza er natuurlijk uit met het zeer extravagante nachtleven. Vele bekende dj`s zijn present in van de vele discotheken op Ibiza. Sommige hebben zelfs een vaste avond gedurende het hoogseizoen.

Hoogseizoen

Er is een gigantisch aanbod van hotels en pensions op de Spaanse eilanden. Over het algemeen zijn deze wel net iets duurder dan de hotels op het vaste land.

Het hoogseizoen voor Ibiza zijn de maanden juli en augustus. De zomer in Ibiza begint zo rond half juni en loopt tot ongeveer midden september. Gedurende deze periode is het hier heerlijk toeven. Houdt er wel rekening mee dat de hotels in de maanden juli en augustus een hoge bezettingsgraad hebben. De accommodaties met de beste prijs- en kwaliteitverhouding zitten redelijk snel vol.

Als u voor het nachtleven naar Ibiza gaat dan zijn de maanden juli en augustus aan te bevelen. Dan draaien alle discotheken op volle toeren. Buiten deze maanden is er ook meer dan genoeg te beleven maar zal het wel allemaal net iets rustiger zijn. De prijzen in de populaire discotheken zullen wel behoorlijk hoger liggen dat wat we in Nederland gewend zijn. Maar aan de andere kant ben je dan ook wel in de beste discotheken die je in leven zult tegenkomen. Het is het geld dus zeker waard om daar een avondje uit te gaan.

Wanneer moet ik boeken?

Ik zou zeggen; boek zo vroeg mogelijk. Veel mensen boeken hun zomervakantie al in januari. Dat is best vroeg, maar het is natuurlijk ook ontzettend leuk om alvast naar jouw vakantie uit te kunnen kijken. De zogenoemde vakantie voorpret.

Vliegtijd naar Ibiza

De vliegtijd naar Ibiza bedraagt iets meer dan 2 uur. Bovendien is het eiland niet al te groot dus je zal niet veel tijd nodig hebben om op jouw uiteindelijke vakantiebestemming te geraken. Wel kan de luchthaven in het hoogseizoen redelijk druk zijn. Het toerisme is dan ook een belangrijke inkomstenbron voor dit eiland.

In het hoogseizoen heb je ook veel keuze wat betreft de vertrekluchthaven. De meeste regionale vliegvelden bieden vluchten naar Ibiza aan in het hoogseizoen. Daarnaast kan je natuurlijk ook gebruik maken van de luchthaven net over de grens, zoals Düsseldorf, Brussel, Charleroi of Weeze. Dat maakt de keuze voor de vlucht naar jouw wensen nog groter.

Goedkoop naar Ibiza

De website goedkoop naar Ibiza is dé specialist op het gebied van vakanties naar Ibiza. Met een gigantisch aanbod van hotels is dit dé website waar u moet zijn om uw vakantie naar Ibiza te boeken. Maar wacht niet te lang, want de hotels vullen zich snel.Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *