Vakantieland Portugal

Portugal is een populair vakantieland, Dit omdat het land een mooi landschap heeft en door het mooie weer. In Portugal heb je verschillende landschappen. Van bergen tot aan vlakke landschappen. Portugal grenst oosten en noorden aan Spanje. Er zijn veel verschillende plekken in Portugal waar je op vakantie kunt gaan. Zo kun je ervoor kiezen om naar de hoofdstad van Portugal te gaan ‘’Lissabon’’. Hier kun je lekker de stad bezoeken en leuk op een terras zitten, of een mooie wandeling of fietstocht maken onder begeleiding. Ook kun je naar een andere mooie stad gaan, zoals Porto, ook hier kan je allerlei activiteiten doen. Wat ook een heel mooi gebied is van Portugal is de Azoren. Dit is een eiland ver voor de westkust van Portugal. Hier kan je in alle rust genieten van de schitterende natuur en de spectaculaire kustlijn.

Het gebied Algarve

De Algarve is een heel mooi vakantiegebied in het zuiden van Portugal. Het gebied loopt vanaf de grens met Spanje helemaal tot aan de westkust van Portugal en eindigt in het noorden bij de bergen van Monchique. In Algarve kan je heerlijk genieten van de prachtige stranden, de 170 km lange kustlijn kent veel kleine baaitjes en brede zandstranden en de vele mooie natuurgebieden. Aan deze lange kustlijn vindt je de grote badplaatsen, zoals Albufeira en Portimao. In deze badplaatsen kan je lekker op een terrasje zitten en winkelen. Het lijkt in deze dorpjes en stadjes of de tijd heeft stilgestaan. De dorpjes en steden hebben de sfeer en uiterlijk va vroeger weten vast te houden. Dat maakt deze badplaatsen ook zo bijzonder. In dat gebied kan je op allerlei manieren op vakantie gaan, je kan ervoor kiezen om met de auto te geen of met het vliegtuig. Ook kun je kiezen op welke manier je op vakantie wil bijvoorbeeld kamperen of een hotel. Maar wat ook heel mooi kan in Algarve is een villa huren.

Vakantiehuis of villa huren in Algarve

Je kan in de Algarve op verschillende manieren je vakantie vieren, je kan ervoor kiezen om er te kamperen of een hotel te boeken. Maar wat misschien nog wel veel mooier is een villa of vakantiehuis huren. Je kan zelf kiezen welke faciliteiten je bij je vakantiehuis of villa wil en op welke plek op Algarve. De meeste mensen die een villa of vakantiehuis huren nemen er een zwembad bij in de achtertuin. Ook liggen de vakantiehuizen die verhuurd worden vaak dichtbij de zee met een mooi uitzicht. Het grote voordeel van een villa of vakantiehuis is dat je niet zoveel mee moet nemen, want de meeste spullen liggen er al, zoals bestek, borden, wasmachine, vaatwasser, bedden en heel veel andere spullen. Huur gemakkelijk een villa of vakantiehuis bij Portucasa.com.Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *