Camping in Frankrijk met een Nederlands eigenaar, heerlijk praktisch

De Nederlander houdt van zijn vakanties. Zodra de blaadjes van de bomen vallen in de herfst worden de plannen voor het komende jaar alweer gemaakt. Misschien dat er zelfs een bezoekje wordt gebracht aan de populaire vakantiebeurs. Lekker schuifelen langs de standjes en kartonnen palmbomen. Vakantievieren zit in het bloed van de Nederlander.

Vakantie wensen

Echter heeft de Nederlander ook zijn eigen speciale vakantie wensen en eigenaardigheden. Zo neemt de Nederlander altijd graag veel spullen mee, liefst ingeblikt. Het is heerlijk om in een ander land te zijn, maar het moet wel comfortabel en vertrouwd blijven. Dat is ook de reden waarom de Nederlander zo graag met de sleurhut, oftewel caravan erop uit trekt. Lekker alles bij de hand, heerlijk praktisch! Zo kun je zelfs aardappelen met jus en een lekker stuk vlees op tafel zetten!

Zo gaat de Nederland lekker in de buurt op vakantie, met Frankrijk als toppertje! En in Frankrijk gaat de trip ook weer heel vaak naar Zuid-Frankrijk. Deze bestemming is mooi binnen 2 dagen rijden te bereiken en de Middellandse zee is zo heerlijk voor de kinderen en ontspanning voor paps. De omgeving is mooi en zo om de dag een stadje of dorpje bezoeken past ook in het programma van de Nederlander en zijn vakantie.

Kamperen in Frankrijk

Als de Nederlander gaat kamperen houdt hij het ook lekker praktisch, zo zijn de campings met een Nederlandse eigenaar in Zuid-Frankrijk enorm populair. De Fransman is namelijk niet zo goed in Nederlands en zelfs niet in Engels. Een beetje “Bonjour” en “Un Pain et quatre croissants” kunnen de Nederlanders nog wel, maar als het veel verder gaat in de dialoog wordt het wat lastiger. Dan breekt het zweet van de Nederlander uit. Heerlijk zo’n camping met een Nederlandse eigenaar, het liefst een leuk stel met twee leuke kinderen. Lekker alles simpel geregeld en geen stress, wat kijken we alweer uit naar volgend jaar. Heerlijk praktisch genieten van onze wel verdiende rust.Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *