Een gezellige camping met zwembad

Kamperen is en blijft een van de goedkoopste vormen van vakantieverblijf. Er zijn dan ook elk jaar weer duizenden mensen die er met de caravan of camper op uit gaan. Natuurlijk heeft niet iedereen een eigen camper of caravan. Gelukkig zijn er daarom genoeg campings te onderdak bieden in de vorm van een stacaravan, bungalow of huurtent. Een goede camping voldoet aan iedereen zijn wensen. Enkele standaard faciliteiten zoals een restaurant, kinderspeeltuin en een receptie met verstand van de omgeving zijn een must. Soms vind je een camping met zwembad, dan vermaken de kleine- en grote kinderen zich altijd wel!

Camping Ardennen

De Ardennen is een streek met een prachtige natuur en biedt talloze mogelijkheden om activiteiten te volgen. De omgeving is niet te vergelijken met Nederland, maar toch is het gebied voor de meeste Hollanders maar een paar uurtjes rijden. Een ideale bestemming dus voor mensen die er even snel tussenuit willen. Ook mensen die bijvoorbeeld niet ver willen reizen vanwege kleine kinderen kunnen prima terecht op een familiecamping in de Ardennen.

Rust of avontuur?

Zoals eerder gezegd hebben de Ardennen voor iedereen wat te bieden. Wil je lekker tot rust komen en van het weer genieten? Lekker een boek lezen met het geluid van fluitende vogeltjes op de achtergrond? Dan kun je heerlijk genieten van de rust die het dunbevolkte gebied uitstraalt. Ben je echter sportiever of avontuurlijker aangelegd? In dat geval hoef je je ook zeker niet te vervelen. De natuur die aan de ene kant de rust biedt, zorgt er aan de andere kant voor dat je de meest uitdagende outdoor activiteiten kunt beoefenen. Dankzij de vele rivieren kun je hier rustig kajakken of een vlot bouwen. Op de wildere stukken kun je juist met een groep gaan raften. Ook bieden de vele bergen de mogelijkheid om een flinke mountainbiketocht te volgen of om je hoogtevrees te trotseren en te gaan klimmen. Kortom: de mogelijkheden zijn eindeloos!Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.