Kamperen: Het perfecte tuinmeubel

Kamperen in Nederland is natuurlijk heel leuk om te doen, vooral als je nog jonge kinderen hebt. De kinderen maken vriendjes op de camping en jij kan ondertussen lekker ontspannen in je tuin. Om te ontspannen is het dan wel erg belangrijk dat er een mooie tuinset voor de caravan staan. Maar welk tuinmeubel is dan het meest geschikt voor jouw vakantie? Hieronder worden diverse tuinsets toegelicht.

Loungeset

Een loungeset is het perfecte meubel om lekker in te liggen en te relaxen. Wil jij met de voetjes omhoog en een leuk boek lezen? Dan is deze perfect voor jou. Een loungeset is vergelijkbaar met een huiskamer, maar dan buiten in de zon. Bij een loungeset is het niet heel praktisch om een erg lange tafel te kopen. Ook is het wel handig om er rekening mee te houden dat de kussen wel tegen wat regen kunnen.

Diningset

De naam zegt het eigenlijk al: een set om te dineren. Een diningset heeft vaak een hogere tafel met 4 tot 6 stoelen. Daarbij zijn er ook diverse soorten stoelen. Zo heb je ook stoelen met een verstelbare rugleuning waarbij je toch nog kan gaan liggen. Een diningset is geschikt voor bijvoorbeeld het eten, net zoals binnen.

Lounge diningset

Dit is eigenlijk een combinatie van de twee bovengenoemde sets. De tafel is hierbij wel hoog. Er staan ook stoelen en een loungebank in de set, alleen zitten deze net zo comfortabel als in een normale loungeset.BewarenBewaren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.