Beste plekken om te bezoeken in Nederland

Er zijn heel veel leuke dorpjes en steden die je kunt bezoeken in Nederland. Eigenlijk wordt Nederland altijd een beetje naar beneden gehaald. Terwijl er super veel mooie plekken zijn. Je moet alleen de plekjes weten. Ook heeft Nederland zijn eigen unieke dingen. Denk bijvoorbeeld aan Amsterdam met hun grachten en alle windmolens. Dit is alleen in Nederland te vinden. Dat maakt het super uniek. Als je zin hebt om even van huis weg te gaan met je gezin. Dan zijn er dus genoeg plekken om te bezoeken. In dit artikel lees je meer over de mooie plekken en steden in Nederland. Deze plekken kan jij gaan bezoeken in het weekend of in jouw vakantie. 

Amsterdam

Om natuurlijk te beginnen bij Amsterdam. Dit is de bekendste stad in Nederland. Iedereen in de wereld kent Amsterdam. Meestal is Amsterdam bekender dan Nederland zelf. Amsterdam heeft heel veel unieke elementen zoals de grachten, wiet en de straat met rode lichten. Dit zijn allemaal elementen die je in geen 1 andere stad bij elkaar kunt vinden. Hierdoor zijn er wel weer veel toeristen. Veel echte Amsterdammers vinden dat deze toeristen de stad verpesten. Maar naast de vele toeristen blijft Amsterdam een super mooie stad. Ook gebeurd er altijd wel iets. Ook is er veel informatie te vinden over de historie van Amsterdam zoals op zakelijkleven.nl. Als je nog nooit in Amsterdam bent geweest dan is het zeker een aanrader. 

Schiereilanden 

De 5 schiereilanden van Nederland zijn ook altijd leuk om te bezoeken. Vooral voor kinderen! Vroeger toen ik jong was vond ik het geweldig om naar Terschelling te gaan. Er is veel mooie natuur en stranden. Ook zijn er veel activiteiten die je kunt gaan doen met je gezin. Je kan bijvoorbeeld gaan paardrijden over het strand of ergens uit eten gaan. Ze hebben veel goede vistentjes waar ze heerlijke vis serveren. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *