Voordelig naar het Dolfinarium

Gaan jullie regelmatig naar het Dolfinarium in Harderwijk? Dan ben je vast benieuwd of er een leuke korting te krijgen is voor dit dierenpark. Laat je nou geluk hebben, er zijn vaak heel veel kortingen te krijgen voor een dagje Dolfinarium! Het komt eigenlijk bijna nooit voor dat je de volle entreeprijs moet betalen voor het Dolfinarium. Wees dus slim en bekijk voor je vertrek hier alle Dolfinarium kortingen. We zien de kortingen regelmatig oplopen tot wel 50% per persoon dus wees slim en bekijk de kortingen snel!

Hoe pak je dan een korting voor het Dolfinarium?

Er zijn verschillende manieren om aan een korting voor het Dolfinarium te komen. Je kunt eigenlijk altijd wel een korting pakken die je direct kunt gebruiken. Dit gaat via de zogenoemde actie websites. Hier staan elke dag leuke kortingen op waar je direct gebruik van kunt maken. Ook kun je vaak meebieden op een veiling voor een dagje Dolfinarium. Deze korting kan aardig oplopen! Wat ook een manier is om aan een korting te komen is door te sparen bij bijvoorbeeld een supermarkt. En als laatste kun je misschien een korting krijgen doordat je ergens lid van bent. Denk aan een vereniging of loterij.

Dolfinarium Harderwijk

Iedereen kent het Dolfinarium in Harderwijk eigenlijk wel. Je kunt hier terecht voor een dagje uit tussen de dolfijnen. Maar wist je dat het Dolfinarium veel meer is dan alleen dat? Er zijn veel meer dieren welke je kunt bekijken en er zijn verschillende leuke speeltuinen waar de kinderen heerlijk uren in kunnen spelen. Ook is er een klein strandje bij het Dolfinarium. Wat een hoogtepunt van je dag zal zijn, is de show. Bij het Dolfinarium hebben ze ene erg mooie show met de dolfijnen. Deze moet je dan ook zeker bezoeken als je in het Dolfinarium bent! Je kunt ook een kijkje nemen bij het zeeleeuwentheater. Gegarandeerd lachen tijdens jullie dagje uit! Wij zelf zouden alleen naar het Dolfinarium gaan als het droog is. Dit omdat het meeste toch buiten is.Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *