Een vakantiewoning huren op Bonaire

Bonaire is een tropisch eiland in de Caribbean dat onderdeel is van het Koninkrijk der Nederlanden. De taal die ze spreken is Nederlands en daarnaast wordt er Papiaments gesproken. Bonaire is anderhalf keer zo groot als Texel en wordt ook wel ‘diver’s paradise’ (duikers paradijs ) genoemd doordat Bonaire beschikt over prachtige witte zandstranden met azuurblauw water en een fenomenaal onderwaterwereld. Bonaire vormt samen Curaçao en Aruba de ABC eilanden. Bonaire is een zeer geschikte bestemming onder de watersporters, maar er is ook zeker genoeg te doen voor de mensen die minder van water houden. Een vakantiewoning op Bonaire is dan ook zeker geen straf!

Activiteiten op Bonaire

Er zijn vele activiteiten te doen op Bonaire. Zo kan je zoals we hierboven al benoemden uitstekend duiken maar ook prachtige wandel- of fietstochten maken. Verder zijn er veel verschillende bezienswaardigheden die kunt bezoeken op dit prachtige Caribische eiland. Er is hier dus genoeg te doen en je hebt zeker niet genoeg aan één dagje dus het is zeker de moeite waard om op Bonaire een vakantiehuis te huren.

Het hele jaar door

Het eiland Bonaire heeft een uitstekende ligging in de Caraïben, dit zorgt ervoor dat het rond de 29 graden is en dit het gehele jaar door. Het huren van een vakantiewoning op Bonaire is dan ook uitermate geschikt als je opzoek bent naar 24/7 warmte.

Wat is de beste reistijd?

De uitstekende reistijd voor Bonaire is tussen januari en april. Je kan namelijk in deze periode eigenlijk zo goed als geen regen verwachten en het is in deze periode prachtig weer. Ook kan je er lekker zonnen, duiken en de bezienswaardigheden bekijken.

Vakantiewoning op Bonaire huren

Bonaire, een eiland waar je gewoon Nederlands kunt praten. Het klinkt misschien als een droom, maar dit kan je pas echt mee maken wanneer je ervoor kiest om een vakantiewoning op Bonaire te boeken. Er is veel keuze bij een vakantiewoning, van een luxe vakantievilla tot een eenvoudige bungalow.Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.