Bezienswaardigheden op Curacao

Binnenkort op vakantie naar het zonnige en mooie Curacao? Wij hebben de leukste, mooiste en interessantste bezienswaardigheden voor je op een rijtje gezet. Zo kan je optimaal genieten op het warme vakantie eiland. Als je alle bezienswaardigheden wilt bezoeken dan is het handig om een auto te huren op Curacao, zo kun je binnen korte tijd meerdere plekken bezoeken. Tip voor autoverhuur op Curacao: Auto huren Curacao

Bij alle bezienswaardigheden die wij hier voor je op een rijtje hebben gezet is er voldoende parkeerruimte om jouw huurauto te parkeren. Ook zijn de bezienswaardigheden goed te bereiken. Deze plekken mag je echt niet missen als je op vakantie gaat naar Curacao!

Schitterende stranden

Als je op vakantie bent geweest op Curaçao dan wil je natuurlijk zoveel mogelijk stranden bezoeken, hier staat het eiland bekend om bij vakantiegangers die van de zee, strand en zon houden. Alle stranden zijn in Curaçao goed bereikbaar, dus ook met een eventuele huurauto.

Curaçao Museum

Het Curaçao Museum mag je natuurlijk ook niet missen, al is het alleen al om te genieten van het prachtige gebouw van het museum. Hier leer je meer over de oorspronkelijke bewoners van het eiland. Daarnaast is er ook lokale kunst te zien.

Dolfijnschool en zeeaquarium

Dit is misschien wel de populairste attractie/bezienswaardigheid van Curaçao. Maak kennis met het onderwaterleven in de zee door te duiken. Als je niet durft te duiken kan je onderwater video’s bekijken om toch een indruk te krijgen. Bij de dolfijnschool krijg je de unieke kans om met dolfijnen te zwemmen. Deze unieke en leuke ervaring is echt aangeraden!

Overige bezienswaardigheden

Verder zijn er nog de volgende bezienswaardigheden: Hato Grotten,  Christoffel Park, Maritiem Museum, Shete Boka Nationaal Park en Kurá Hulanda. Ook allemaal erg interessant en leuk. Als je echt alles wilt bezoeken en bekijken adviseren wij om een auto te huren. En vergeet niet om een auto met airco te huren, aanrader!Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *