Alles over tafelen en zwemmen in Breda!

Breda is een bruisende stad waar van alles te doen is je kan het zo gek niet verzinnen en de lijst gaat maar door. Maar in dit artikel gaan we ons focussen op, jawel hoor, tafelen (ofwel dineren) en zwemmen. Want in dit koude winterweer wil je je weer even herinneren wat er zo geweldig is aan de zomer, het eten, het zwemmen, het zonnen. We zetten alles voor je op een rijtje zodat niks je ontgaat!

Dineren in Breda

Op het gebied van dineren in Breda is er veel te doen. Je vindt er natuurlijk zoals overal wel, de snackbars, de argentijnse restaurants en de all-you-can-eat restaurants waar je je vol eet tot je erbij neervalt. Maar als je nou echt eens een ervaring wilt opdoen die unieker is dan alle anderen dan is het hoogtijd om eens op bezoek te gaan bij het restaurant Jan en Alleman. In het restaurant kan je bourgondisch genieten van allerlei soorten eten. Een broodje bal en sate ajam zijn er gewoon op de kaart te vinden. En dat niet alleen! Als je er besluit vaker te komen dan ontdek je vrijwel meteen dat de menukaart alweer is verandert! Dit komt door het geweldige personeel dat er werkt. De bijzondere gastheren en gastvrouwen zijn hier de reden van en geen enkel idee is te gek. Ook door de lokale samenwerkingen die het restaurant heeft is elk gerecht vers bereid tot in de puntjes. Een bezoek waar je je vingers opeet tijdens het lachen dus!

Zwemmen in Breda

Breda biedt veel zwemgelegenheden voor zowel binnen als buiten avonturiers. De twee buitenzwembaden die Breda te bieden heeft zijn het gehele jaar open dus wil je niet op de zomer wachten dan kan je alvast een diepe duik nemen in deze zomerattracties! Verder zijn er natuurlijk ook buitenzwembaden, deze zijn alleen geopend in de lente en zomer periodes en hier kan je dus volop zwemmen en zonnen. Als chloor helemaal niks voor jou is en je liever een duik neemt in natuurlijk water is het natuurlijk ook mogelijk om een bezoek te brengen bij het Galderse meer en Asterdplas. Dit zijn plekken waar jong en oud gevonden worden en waar heel Breda hun jeugd heeft gehad.

Heeft dit artikel je aan het denken gezet om van de zomer een bezoekje te brengen in Breda? Of wil je ergens naar uit kijken terwijl je somber naar de sneeuw kijkt? Dan is het ook mogelijk om een groepsarrangementen te boeken of eens te kijken naar evenementen Breda! En wie weet wordt Breda wel jouw stad!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *