Bedruk je Eigen Vakantie T-shirts

We hebben het altijd leuk gevonden om onze eigen T-shirts te designen en tot op heden doen we dat nog steeds. Dit hebben we ook gedaan voor vakanties en we zien het nog steeds. In dit artikel gaan we in op vier situaties waar je t-shirts voor kan bedrukken. Allereerst kijken we naar de alleroudste trends en bouwen we het op naar de allernieuwste. Lees verder als jij ook denkt t-shirts te bedrukken voor vakantie!

Groeps T-shirts

Vroeger in de 20ste eeuw bedrukten groepen mensen vaak t-shirts voor vakantie gelegenheden. Dit deden vooral, zodat het goed zichtbaar was dat zij bij elkaar hoorde en mocht er iemand verdwalen, dan was het makkelijk de groep weer te vinden. Dit werd vooral gedaan bij ouderen die op vakantie gingen en grote families.

Feest T-shirts

Wat we nu vaak zien is dat vrienden en vriendinnen groepen vaak t-shirts laten bedrukken voor speciale gelegenheden. Hier duid ik bijvoorbeeld op bachelor en bachelorette feestjes die zich over de grens bevinden. Om in de goede stemming te komen komt het wel eens voor dat de leidinggevende van de partij shirtjes bedrukt.

Backpack T-shirts

Tegenwoordig zien we ook dat adolescenten die backpacken ook t-shirts laten bedrukken. Dit doen ze voor dezelfde reden als dat grote groepen het doen. Ook kan het zijn dat sommige backpackers met een reden backpacken (voor scouts of vrijwilligerswerk) en dus door middel van een bedrukt t-shirt hun doel laten zien.

Koppel T-shirts

Een opkomende trend uit Azië is dat koppels graag dezelfde t-shirts dragen. Dit doen zij, omdat ze aan iedereen willen laten zien dat ze bij elkaar horen en het liefst ontwerpen ze daarvoor hun eigen bedrukte t-shirt. Dit fenomeen is ook te zien in de aziatische toeristen van Amsterdam, dus mocht je geïnteresseerd zijn in deze trend spot hem dan in het echt!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *