De leukste zuipvakanties!

Je bent jong en je wilt aankomende zomer lekker uit je dak gaan. Je bent natuurlijk niet de enige. Elk jaar gaan er honderdduizenden Nederlandse jongeren naar verschillende vakantieplekken om even lekker uit hun dak te gaan. Uiteraard vloeit er drank in overvloed en ziet iedereen er prachtig verkleed uit. Wellicht dat het je eerste vakantie zonder je ouders is en je wilt natuurlijk dat het een geslaagd groot succes wordt. Daarom hebben we de leukste vakantieplekken voor jongeren speciaal voor jou op een rijtje gezet. 

  1. Chersonisos

Waarschijnlijk ken je Chersonisos van het vroegere welbekende televisieprogramma oh oh Cherso. Chersonisos staat vooral bekend om Starbeach. Starbeach is iets waarvoor je speciaal naar Cherso moet komen. Overdag kan je heerlijk aan het zwembad liggen met je maten en met een fles champagne. De muziek en het zeezicht erbij maakt het natuurlijk helemaal af. Er worden ook veel poolparty’s gegeven en s avonds worden er de dikste feesten georganiseerd. Chersonisos is een absolute aanrader als je wilt feesten en overdag heerlijk wilt ontspannen. Hierdoor is Chersonisos de absolute nummer 1 op deze lijst.

2.  Mallorca

Mallorcais voor vele mensen een heerlijke vakantiebestemming als je lekker wilt ontspannen en genieten van de natuur. Op Mallorca heb je verschillende gedeeltes waarvan ook een groot deel dat besteed is aan het nachtleven. Magaluf en El Arenal zijn ontzettend populaire vakantiebestemmingen voor de jongeren. De leeftijd van het publiek ligt ongeveer tussen de 18 en 23 jaar.

3.Lloret de mar

Lloret de mar is een enorme trekpleister wat betreft jongeren vakanties. Ieder jaar gaa er ontzettend veel jongeren naar Lloret om hun welverdiende vakantie te vieren. Lloret is een ideale vakantie voor de jongeren van 18 tot 21. De meeste mensen zijn rond de 18 jaar. De afgelopen jaren is het publiek enorm toegenomen. Enorm veel bekende Nederlandse rappers en dj’s treden hier meerdere malen in de week op in de welbekende clubs: Tropics en Bumperz.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *