Gebruik maken van NS Internationaal

Door gebruik te maken van NS Internationaalkun je vrij goedkoop naar het buitenland afreizen! Reizen met de trein is voor veel mensen aantrekkelijker dan vliegen. Dit geldt zeker voor bestemmingen die qua afstand goed te overbruggen zijn, zoals Parijs bijvoorbeeld. Met de trein kom je wellicht minder snel aan op je bestemming dan met het vliegtuig, maar de trein kent ook veel voordelen. De trein is bijvoorbeeld relatief goedkoop, mits je de reis met NS Internationaal op tijd boekt. Ben jij benieuwd naar wat alle voordelen zijn van het reizen met NS Internationaal? Lees dan verder!

Minder drukte en geen last van vliegangst

Wanneer je last hebt van vliegangst, dan stap je liever niet in het vliegtuig om een stad in het buitenland te bezoeken. De trein is dan meestal het beste alternatief. Met de trein heb je immers geen last van files. Bovendien hoef je zelf niet op de weg te letten en kun je daardoor onderweg ook nog vanalles doen. Zo kun je bijvoorbeeld in gesprek gaan met je reisgezelschap, maar kan je er ook voor kiezen om nog even te studeren. Anderen kiezen ervoor om nog even te slapen, zodat ze fit op de plek van bestemming aankomen.

Door voor NS Internationaal te kiezen, hoef jij je over je vliegangst dus geen zorgen te maken. Of vliegen dan een beter alternatief is als je geen last hebt van vliegangst? Niet per se, veel mensen vermijden de grote vliegvelden ook liever vanwege de drukte. Raak jij altijd gestrest van de drukte op Schiphol? Dan kun je beter voor NS Internationaal kiezen. Bovendien ben je voor bestemmingen zoals Parijs vaak nog minder tijd kwijt aan een treinreis dan wanneer je ervoor kiest om te vliegen. Wanneer je ervoor kiest om te vliegen, wacht je immers al ver van tevoren op het vliegveld. Daarnaast kan er ook door de drukte oponthoud ontstaan.

NS International bestemmingen

Waar kun je met NS Internationaal overal naartoe? In dit artikel hebben we Parijs al een aantal keer benoemd, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. Wat denk je bijvoorbeeld van Praag of Berlijn? Stuk voor stuk zijn dit prachtige steden! De trein is een relatief snel en goedkoop vervoermiddel. Vanuit Amsterdam kun je binnen enkele uurtjes al in Parijs zijn, namelijk in ongeveer 3,5 uur. Reis je naar Praag, dan ben je iets langer onderweg, ongeveer 10,5 uur. Je zit dan meestal wel een stuk comfortabeler dan wanneer je met het vliegtuig reist.

Goedkoop reizen met NS Internationaal

Het reizen met NS Internationaal kan ontzettend goedkoop zijn. Door ver van tevoren een kaartje te kopen in de NS reisplanner, zul je een stuk minder geld kwijt zijn. Koop je een kaartje kort van tevoren, dan ben je meestal een stuk meer kwijt. Echter, zul je ook in dat geval niet de hoofdprijs betalen. Wie slim is, gaat voor het boeken van de reis altijd op zoek naar een NS International kortingscode. NS Internationaal komt namelijk regelmatig met aantrekkelijke aanbiedingen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *