Is het mogelijk om goedkoop een privéjet te huren?

Je kent het wel van tv of de films, bekende celebrities, ondernemers en politici die doormiddel van een privé jet naar hun bestemmingen reizen. Hierdoor denk je waarschijnlijk ook al snel dat het hebben van een privé jet alleen voor rijkelui bestemd is, maar is dat ook zo? Of kan ik ook goedkoop een privé jet huren?

Wat valt er te verwachten?

Het huren van een privé jet kan voor veel verschillende tarieven, die tarieven worden bepaald door een aantal factoren. Zo is het onder andere afhankelijk van de afstand en het comfort. Wanneer je kiest voor een goedkope privé jet zullen je opties niet erg gevarieerd zijn, de reis zal niet van al te lange duur zijn en er zullen weinig bijkomende extra’s zijn zoals champagne of eten. De prijs van deze type vluchten liggen dan ook rond de 300 euro waarbij de kans groot is dat je niet de enige passagier bent, en hoewel dit niet als business vlucht wordt verkocht kun je alsnog beschikking krijgen over de business lounges. Uiteraard is dit een simpele optie en kan het beter, zo heb je ook privé jets die je kan huren voor meer comfort. Hierbij ligt de prijs iets hoger, namelijk rond de 2500 euro. Ook hier ben je waarschijnlijk niet de enige passagier en is de afstand niet erg ver. Deze reizen zijn dan ook vooral interessant voor de ervaring aangezien er leuke extra’s bijkomen zoals een zitje in de cockpit en verschillende faciliteiten op het vliegveld.

Nóg goedkoper?

Wanneer je zo goedkoop mogelijk een privé jet wil huren, ben je niet van plan om de hoofdprijs ervoor te betalen en ik heb nieuws voor je, het kan nog goedkoper! Verschillende bedrijven die deze reizen verzorgen maken namelijk gebruik van goede kortingen. Zo zijn er reizen die voor 50% tot 75% goedkoper over de toonbank gaan en met het gevolg dat je net als de bekende celebrities reist als een popster voor een goedkope prijs.

Waar kies je nou voor?

Hieruit kunnen we concluderen dat het zeker mogelijk is om goedkoop een privé jet te huren, echter zijn er wel een aantal beperkingen. Wil je graag reizen met een privé jet waarbij het je eigenlijk alleen maar gaat om het toestel zelf? Kies dan voor de goedkoopste optie waarbij je een korte afstand zal afleggen met minimale extra’s. Of ga je all-in? kies dan voor de duurdere optie waarbij je met allerlei extra’s wordt verrast.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *