Je favoriete vakantie cocktails nu thuis!

Je kent het wel ben je net lekker op vakantie geweest en in die ene cocktailbar heb je genoten van de lekkerste cocktails. Maar nu je thuisgekomen bent begint het echte leven weer en is die leuke cocktailbar met die leuke barman of barvrouw er niet meer. Balen! Waarom maak je die cocktail niet gewoon zelf? Zo moeilijk kan het niet zijn toch?

Vind recepten makkelijk online

In de 21e eeuw kunnen we alles online vinden. Je kan het zo gek nog niet bedenken of er staat op YouTube een tutorial video, op google vind je honderden blogberichten en op social media word je doodgegooid met gratis e-books. Dus wees gerust jouw favoriete cocktail recept kun je zeker weten online vinden je moet alleen goed zoeken. Daarbij moet je enkel een klein beetje verstand hebben van verhoudingen. Verder maakt het niet uit dat je misschien geen professionele cocktailshaker en station hebt. Dit kun je ook prima doen met gewone glazen of een blender.

Zorg voor de juiste ingrediënten

Wat wel erg belangrijk is, is dat je de juiste ingrediënten hebt. Dit maakt jouw cocktail juist zo lekker. Wil je echt alles eruit halen? Dan raden we je aan om verse ingrediënten te gebruiken a kwaliteit drank. Dat kan misschien prijzig uitvallen maar dit maakt jouw cocktail wel veeeeeel lekkerder! Dus niet wachten hup op de fiets, in de auto of tram en naar de winkel om alles in huis te halen voor jou mini get away.

Bereid je voor

Heb je alle ingrediënten in huis? Ben je klaar voor een avondje tropical sensation op de bank om nog even terug te gaan naar jouw top vakantie? Oke dan moet je nu alleen nog even alles maken. Om dit te doen is het handig om een plek te hebben waar je prima kan werken. Wat een beetje vies mag worden en waar je alles binnen handbereik hebt. Je keuken, kook- of werkeiland of gewoon de keukentafel who cares. Snij, prak, breek, plet, meng, pulk, blender doe alles wat je moet doen. Als je dan klaar bent, je cocktail mooi versierd hebt met kleurrijke rietjes en vers fruit dan kan het feest beginnen! Enjoy

Te veel werk maar toch je favoriete cocktails op de bank met je vrienden of partner? Je kan tegenwoordig ook gewoon cocktails bestellen. Net zo makkelijk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *