met de motor op vakantie

Met de motor op vakantie? Vergeet deze 3 dingen niet!

Ga je binnenkort met de motor op reis? Dan is het belangrijk om goed na te denken over de bagage die je mee wilt nemen. Op de motor heb je natuurlijk minder bagageruimte dan in de auto, waardoor je selectief en creatief je bagage moet pakken. Bedank wat wel en wat niet belangrijk genoeg is om mee te nemen. Laat overbodige spullen thuis en benut de bagageruimte maximaal. In dit artikel hebben we 3 dingen op een rijtje gezet die je echt niet mag vergeten!

1. Navigatiesysteem

Tegenwoordig neemt iedereen die met de motor op vakantie gaat wel een navigatiesysteem mee. Vooral de Garmin navigatiesystemen voor op de motor zijn erg populair. Ook een merk als Tomtom is een prima keuze. Het gaat er in ieder geval om dat je altijd een navigatiesysteem meeneemt als je met de motor op reis gaat. Zorg ervoor dat voordat je vertrekt het systeem is geupdate en je de route erin hebt staan. Het makkelijkst is om voordat je vertrekt de route te bepalen, zodat je snelwegen kan vermijden en juist langs de mooiste plekken kunt rijden.

2. Juiste motorkleding

Natuurlijk mag comfortabele motorkleding niet ontbreken aan je bagage. Als je in de zomermaanden met de motor op vakantie gaat, dan is het belangrijk om ventilerende motorkleding te dragen. Maar het is ook verstandig om regenkleding mee te nemen in je bagage. Mocht je te maken krijgen met een dag slecht weer, dan is het fijn als je regenkleding bij je hebt. Nog nieuwe motorkleding nodig voor je vakantie? Ga naar de webshop van MotorkledingStore en bestel direct!

3. Kettingslot

Een kettingslot is absoluut een must als je op vakantie gaat. Neem een gecertificeerd kettingslot mee om je motor vast te kunnen maken aan een lantaarnpaal of hekwerk. Dit is niet alleen verplicht voor je verzekering, maar het geeft je ook een veiliger gevoel. Met een kettingslot om je motor verlaat je de motor met een geruster hart. Ons advies is dan ook om een ART gekeurd motorslot mee te nemen op vakantie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *