Parkeren bij Eindhoven Airport? Lees deze handige tips!

Vlieg je voor je volgende vakantie vanaf Eindhoven airport? Dan is het vervoer naar de luchthaven altijd een lastige keuze. Ga je met een taxi, het openbaar vervoer, regel je iemand die je brengt of parkeer je bij de luchthaven? Met eigen vervoer is altijd het makkelijkst, maar vaak krijg je dan te maken met hoge parkeerkosten. 

Hieronder geven we onder andere een tip om goedkoop te parkeren bij Eindhoven airport en nog meer handige tips. Lees dus snel verder!

Tip 1: Vergelijk parkeerplaatsen

Als je van plan bent om te parkeren op Eindhoven Airport dan is het verstandig om vooraf de  verschillende parkeerplaatsen met elkaar te vergelijken. Er zijn veel verschillende parkeeraanbieders met allemaal verschillende parkeertarieven die flink uiteen kunnen lopen. Daarom is het verstandig om online te zoeken naar de goedkoopste parkeeraanbieder in de buurt van Eindhoven Airport. 

Tip 2: Kort of lang parkeren?

Als je kort wilt parkeren dan zit er vaak minder verschil in de parkeerkosten en is het parkeren op de luchthaven wellicht wel de beste optie. Als je lang wilt parkeren bij Eindhoven Airport dan zijn de dichtstbijzijnde parkeerplaatsen vaak het duurst. Het beste kan je dan op zoek naar een goedkope parkeeraanbieder voor lang parkeren bij Eindhoven Airport. Vaak werken deze aanbieders met een shuttle service, hierbij wordt je naar en van de luchthaven vervoerd met een shuttle bus. 

Tip 3: Kies voor een officiële parkeerplaats

Goedkoop parkeren is natuurlijk fijn, maar je wilt ook met een gerust gevoel je auto veilig achterlaten. Op sommige parkeerplaatsen rondom Eindhoven Airport parkeer je letterlijk op een weiland, zonder toezicht of beveiliging. Je wilt natuurlijk niet dat je auto hier onbewaakt staat tijdens je vakantie, daarom is het verstandig om te kiezen voor een officiële parkeerplaats met een vergunning.Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *