Op Schiphol parkeren: waar je op moet letten

Schiphol is het grootste vliegveld van Nederland. Er vliegen maandelijks heel wat vluchten via Schiphol. Als je vanaf dit vliegveld gaat vliegen, dan is het wel zo fijn om een goede parkeerplek te houden. Op Schiphol parkeren is niet altijd even eenvoudig. Het is belangrijk dat je je vooraf goed verdiept in de verschillende mogelijkheden. Hieronder lees je alles dat je moet weten voordat je de auto bij Schiphol parkeert. Door je goed te verdiepen in de verschillende mogelijkheden kun je er zeker van zijn dat het parkeren soepel verloopt. Het scheelt je enorm veel stress als je direct kunt parkeren! Op deze manier voorkom je dat je de vlucht mist.

De kosten van een parkeerplek

Op Schiphol parkeren kan vrij duur zijn, maar dit hoeft zeker niet altijd het geval te zijn. Als je op kosten wilt besparen, dan is het een goed idee om deze vooraf te vergelijken. Er zijn verschillende websites waarop je verschillende parkeermogelijkheden kunt vergelijken. Door gebruik te maken van zo’n vergelijksite voorkom je dat je meer dan noodzakelijk betaalt. Een voorbeeld van zo’n vergelijksite is SchipholParkeren.com. Deze website geeft je een goed inzicht in welke parkeerplekken het goedkoopste zijn. Je hoeft alleen maar aan te geven hoe lang je wilt parkeren en vervolgens worden de prijzen voor je vergeleken. Je kunt de resultaten overigens ook nog filteren en vergelijken. Zo vind je altijd wel de beste optie!

Makkelijk parkeren

Vind je het vooral erg belangrijk dat het parkeren snel en gemakkelijk is? Dan is Valet Parking Schiphol absoluut aan te raden. Deze vorm van parkeren kost je nauwelijks tijd. Je parkeert de auto vlakbij Schiphol en vervolgens zorgt de valet ervoor dat de auto op de juiste plek geparkeerd wordt. Hierdoor zul jij je vlucht niet snel missen doordat het parkeren te veel tijd kost. Dit is ook erg prettig voor mensen die niet op een drukke parkeergarage zitten te wachten. Valet Parking is over het algemeen iets duurder dan het reguliere Schiphol parkeren. Toch is het in de ogen van velen het geld zeker waard.

Kort of lang parkeren?

Waar je moet parkeren is ook afhankelijk van hoe lang je wilt parkeren. Schiphol heeft een aantal officiële parkeergarages. Als je voor korte duur wilt parkeren, dan kun je bij Schiphol parkeren op P1. Deze parkeergarage is gemaakt voor mensen die korter dan 48 uur willen parkeren. Dit is ideaal voor als je iemand anders ophaalt of snel heen en weer vliegt. Wil je lang parkeren? Voor lang parkeren op Schiphol is P4 een zeer geschikte garage. Voor deze parkeergarage zul je wel online moeten reserveren. P3 is een parkeergarage waar je vrij kunt parkeren, maar je moet dan wel het geluk hebben dat er nog parkeerplaatsen vrij zijn. Het is daarom altijd verstandig om parkeerplaatsen te reserveren. Dit geldt al helemaal als je op vakantie gaat in het hoogseizoen. Of je nou kort of lang wilt parkeren, rondom Schiphol is er altijd wel een geschikte parkeerplaats. Een goede voorbereiding is hierbij wel van groot belang.Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.