Prepaid simkaarten mee op vakantie

Als je op vakantie bent dan is het in contact met degene waar je mee op vakantie bent en degene thuis natuurlijk wel belangrijk. Wanneer jij in Europa op vakantie bent kun je gebruik maken van je bundel. Mocht jij geen bundel hebben dan zou een prepaid herlaadkaart goed van pas kunnen komen. 

Waarom zou je voor een prepaid herlaadkaart kiezen op vakantie?

Allereerst gelden er in het buitenland soms andere tarieven dan in ons eigen landje. Soms zijn deze zelfs hoger. Wanneer jij in de EU op vakantie gaat gebruik je, zoals eerder gezegd, gebruik van de roaming. Deze geldt in vrijwel elk EU-land. Let wel op, want in sommige landen geldt deze niet. 

Mocht jij buiten de EU gaan of geen bundel hebben dan kan een prepaid herlaadkaart je goed van pas komen. Je waardeert deze kaart op en je bent klaar. Je hoeft hiervoor niet bang te zijn dat je extra kosten maakt, omdat je niet boven je bundel kan uit komen. 

Voordelen van een prepaid herlaadkaart op vakantie

Allereerst Betaal je voor wat je gebruikt. Waardeer je voor €20 op? Dan kies jij wanneer je je tegoed verbruikt. Hoelang je tegoed geldig is, is echter wel afhankelijk van je provider. Daarnaast zit je niet vast aan een maandelijks abonnement kosten. Als je maar twee weken op vakantie gaat, hoef je dus geen sim only abonnement voor een maand af te sluiten. Dit scheelt behoorlijk in de kosten.

Kies de juiste data simkaart

Wanneer jij er voor kiest om een herlaadkaart te kopen moet je wel de juiste simkaart nemen. Dit ligt er aan waar je precies op vakantie gaat. Je kun er namelijk voor kiezen om een data kaart te nemen voor Europa of wereldwijd. De Europese kaart is goedkoper dan de wereldwijde simkaart. Alleen zoals de naam het al zegt: de ene heeft een wereldwijde dekking en de andere alleen Europees. 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *