Redenen om op single reis te gaan

Wellicht heb je er wel eens van gehoord: een single reis. Als je single bent klinkt dit ideaal! Weet je niet wat zo’n single reis is, of zie je het nut er niet van in? Lees hier alles over single reizen, en wie weet ga jij binnenkort wel zo’n reis maken!

Wat houdt een single reis precies in?

Als je nog nooit van een single reisgehoord hebt, weet je misschien niet wat je je moet voorstellen. Het is geen reis die je in je eentje doet. In tegendeel, je bent juist met een hele groep. Het ding van een single reis is dat al die mensen single zijn (en dus geen partner hebben). Je gaat op reis met een groep single leeftijdsgenoten. Tijdens die reis ga je leuke ontmoetingen maken en leuke dingen beleven samen. Er zijn verschillende soorten single reizen, waardoor er altijd een reis is die bij jou past.

Waarom een single reis?

Tijdens een single reis ontmoet je een groep (leuke) mensen. Iedereen heeft zijn eigen unieke verhaal en karakter. Je beleeft veel samen en leert elkaar erg goed kennen door de dingen die je tijdens je reis doet. Dat zorgt ervoor dat je, waarschijnlijk, een paar goede vrienden overhoudt aan je reis. Bovendien is iedereen single en ontmoet je misschien zelfs de man of vrouw van je dromen 😉

Als je op single reis gaat, hoef je met niemand rekening te houden. Je bent er voor jezelf en met jezelf. Natuurlijk zijn er wel de mensen met wie jij op reis bent, maar je bent elkaar niks verschuldigd. Je krijgt de kans om helemaal vrij te zijn in wat je doet en hoe je dat doet, zonder dat iemand daar last van heeft. Je kunt naar het strand gaan wanneer jij wil, naar de stad wanneer je daar zin in hebt of lekker in je bed chillen. Doe gerust precies hetgeen waar jij op dat moment zin in hebt!

Nog een reden om op single reis te gaan, is omdat het je veel tijd geeft om na te denken. Je zult toch een groot deel van de tijd alleen zijn en dat gaat er voor zorgen dat je jezelf extra goed leert kennen. Maak bijvoorbeeld een wandeling over het strand in je eentje. Het kan heel rustgevend zijn, en bovendien leerzaam om zo veel tijd door te brengen met jezelf.Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *