Welke producten je zeker moet meenemen op vakantie

Nu de zomer in aantocht is, zijn veel mensen bezig met het plannen van hun vakantie. Ga je voor de Spaanse kust, of kies je voor het noorden van Frankrijk? Ook een vakantie in eigen land is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Mede door het feit, dat de temperaturen in Nederland gestegen zijn. Zo hoef je niet meer naar het buitenland om lekker buiten te kunnen zitten tijdens je vakantie. In dit artikel zetten we een aantal producten voor je op een rijtje, die je niet mag vergeten bij het inpakken van je koffer of tas. Welke producten doe jij als eerste in je tas? 

Verzorgingsproducten voor je lichaam en haar 

Allereerst kan het slim zijn om verzorgingsproducten aan je tas toe te voegen. Denk bijvoorbeeld aan L’Oréal producten om je haar in een goede conditie te houden. Zeker het chloor uit het zwembad, maar ook het zoute zeewater kunnen je haar aantasten. Door je haar regelmatig te wassen met de producten van L’Oréal, voorkom je dat het haar gaat pluizen. Je kunt deze producten in de winkel kopen, maar ook heel eenvoudig online bestellen. 

Tip: neem voor de verzorging van je lichaam voldoende zonnebrand mee! Er is niets vervelender, dan al op de eerste dagen te verbranden. 

Handige medicijnen voor op vakantie 

Niet alleen is het slim om diverse verzorgingsproducten mee te nemen. Kijk ook naar de medicijnen die op je vakantiebestemming van pas kunnen komen. Een paracetamol helpt je bijvoorbeeld te herstellen van een zeurende hoofdpijn. Daarbij is het gebruik van jodium aan te raden, wanneer je gevallen bent! Dergelijke medicijnen en middeltjes kun je samenvoegen in een EHBO-tasje. Denk hierbij ook aan een verbandje, een gaasje, enzovoorts. Tijdens een lange bergwandeling kan er van alles gebeuren. Door dit tasje bij je te dragen, kun je altijd eerste hulp verlenen. 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *