Wil jij strandballen bedrukken? Wij helpen je op weg!

Er zijn verschillende redenen om strandballen te laten bedrukken, of je ze nou voor een evenement nodig hebt of als relatiegeschenk. Waar je ze ook voor nodig hebt, je moet een goede keuze maken over welke strandballen je kiest voor het bedrukken, en wij hebben hier een stappenplan voor.

Strandballen bedrukken

Een budget vaststellen

Je denkt misschien dat strandballen allemaal evenveel kosten, maar er zit meer verschil in de prijs dan je zou denken. Dit maakt vooral veel verschil wanneer je een groot aantal strandballen bedrukken wil. Kies dus van tevoren jouw budget voor het strandballen bedrukken zodat je niet veel meer geld gaat uitgeven dan je eigenlijk van plan bent, en daar zal jij en het gehele bedrijf die eventueel voor de kosten opdraait niet zo blij van worden.

De grootte van de strandballen bedrukken

Strandballen heb je in verschillende groottes, van 23cm tot 40cm. Je moet hier dus een weloverwogen keuze in maken. Wanneer de strandballen voor een bepaald evenement bedoeld zijn dan heb je misschien kleinere of grotere strandballen nodig. Natuurlijk maakt de maat ook uit voor de prijs, je betaalt meer voor grotere strandballen. Kijk dus wat je nodig hebt en baseer hier je beslissing op voor het strandballen bedrukken.

Het patroon op de strandbal

De typisch strandbal heeft natuurlijk twee kleuren die afwisselen, maar wanneer je strandballen laat bedrukken heb je meerdere opties. Zo heb je ook strandballen die één kleur zijn, of strandballen met een voetbalpatroon. En als je wat meer geld wilt neerleggen kun je zelfs een opblaasbare wereldbol krijgen. Kijk dus naar wat jouw smaak is, maar ook de smaak van de mensen waarvoor de strandbal bedoeld is.

Wanneer je deze keuzes hebt gemaakt kun je een website kiezen om jouw strandballen te laten bedrukken. Denk goed na over de keuzes, je kunt ze namelijk maar één keer maken, en misschien lijken ze niet zo belangrijk. Maar de grootte van de strandbal kan een groot verschil maken in de prijs van de strandballen als het nut van de strandballen.BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *